PTT hesabıma para yatmış mı, adıma yatan para sorgulama

Günümüzde özellikle devlet ödemesi, yardım ödemesi gibi ödemeleri bekleyen pek çok kişi Ptt hesabıma para yatmış mı diye merak etmektedir. Siz de PTT hesabınıza yatan para miktarını, ne zaman yattığını, PTT hesap bakiyesi sorgulama işlemlerini bu sayfadan öğrenebilirsiniz. PTT, Türkiye’de ilk olarak posta ve telgraf şirketi olarak 1840 yılında hizmete başladı. Günümüzde PTT kurumu HGS, OGS, fatura ödemeleri, maaş ödemesi, bankacılık hizmetleri gibi pek çok farklı sektörde hizmet vermektedir. Siz de bu sayfamızda yer alan bilgilere göz atarak PTT bakiye sorgulama işleminin nasıl yapıldığını öğrenebilir, hesabınızda bulunan para miktarını hemen öğrenebilirsiniz.

Ptt Adıma Yatan Para Sorgulama
PTT adınıza yatan paranın sorgulamasını PTT şubelerinden, PTT mobil uygulamasından, PTT müşteri hizmetlerinden veya PTT online işlemlere giriş yaparak öğrenebilirsiniz. T.C. no ile PTT bakiye sorgulama işleminin yanı sıra E-devlet sitesine girerek de PTT adınıza gelen paranın ne kadar olduğunu öğrenebilirsiniz. Aşağıda ayrı başlıklar halinde PTT hesabınıza gelen pranın nasıl sorgulanabileceğini anlattık. Adınıza yani T.C. kimlik numaranıza PTT hesabınıza para bekliyor olabilirsiniz. PTT’den para çekebilmeniz için PTT hesabınızın olmasına ve PTT müşterisi olmanıza gerek yoktur. Sadece kimlik belgenizle adınıza gelen parayı PTT şubelerinden çekebilirsiniz ancak PTT adınıza gelen para sorgulama işlemini de yapmak istiyorsunuz. Bu sorgulama işlemini sadece T.C. kimlik numaranız ile yapabilirsiniz. Siz de en yakın PTT şubesine giderek kimlik numaranızı gişe yetklisine söyleyerek, PTT hesabınıza para yatıp yatmadığını sorgulayabilirsiniz. Sadece T.C. kimlik numaranızı kullanarak internet üzerinden adınıza para yatıp yatmadığını sorgulayabileceğiniz bir yöntem yoktur. Aşağıda yer alan diğer yöntemleri kullanarak hesabınızdaki para miktarını, yardım parasının veya maaşızın hesabınıza yatıp yatmadığını sorgulayabilirsiniz.

Ptt Hesabıma Yatan Para Sorgulama

PTT bakiye sorgulama işlemi için E-devlet üzerinden veya aşağıda yazan diğer yöntemleri kullanarak gerçekleştirebilirsiniz. Hesabı olan bir çok kişi bir çok farklı yoldan hesabında bulunan para miktarını öğrenebilir. Ayrıca PTT hesabınız olmadan da PTT’ye adınıza para yatmış olabilir, bu durumda da yatan para miktarını ve nereden yattığını kolaylıkla öğrenebilirsiniz. PTT adınıza yatan parayı öğrenmenin en kolay yolu, PTTmatik ve PTTbank uygulamasını cep telefonunuza indirerek Ptt online işlemlere giriş yapmanızdır. Aşağıda e-devlet sitesinden PTT internet bankacılığına nasıl ulaşacağınızı anlattık. PTT internet bankacılığına gidebilmek için şifrenizin olması gerekmektedir. Eğer daha önce PTT internet şifrenizi almadıysanız PTT internet şifresi alma sayfamızı da ziyaret ederek şifrenizi nasıl alacağınızı öğrenebilirsiniz.

Ptt bakiye sorgulama e devlet

E-devlet hesabınıza giriş yaptıktan sonra PTT işlemleri sayfasına gelerek PTT hesabınıza yatan paranın miktarını hemen sorgulayabilirsiniz. T.C. kimlik numarası ve isim soyisim bilgilerinizi kontrol ettikten sonra, PTT işlemi sayfasına gelerek hesabınıza yani T.C. numaranıza para yatıp yatmadığını öğrenebilirsiniz. E-devlet şifreniz yoksa bu durumda PTT şubelerine giderek kimlik belgenizle e-devlet şifrenizi kolaylıkla alabilirsiniz. E-devlet sitesine giriş yaparak adınıza PTT hesabınıza yatırılan paranın sorgulamasını yapabilir, T.C. numaranıza ne kadar para gelmiş hemen öğrenebilir ve PTT şubesine giderek adınıza yatan paranızı çekebilirsiniz. İlk olarak aşağıda vermiş olduğumuz linke gidin ve resimdeki adımları sırayla uygulayın:

İlk olarak e-devlet adınıza yatan para sorgulama sayfasına gidiniz. [Buraya tıklayarak sayfaya gidin.]
Giriş yaptıktan sonra “Uygulamaya Git” butonuna tıklayın.
“Pttbank İnternet Bankacılığı ” seçeneğine tıklayın.
PTT internet şubesi şifreniz ve T.C. numaranızla giriş yapın.
Şifreniz yoksa PTT şifre al seçeneğine tıklayarak yeni şifrenizi oluşturun.
Giriş yaptıktan sonra “Hesaplarım” seçeneğine tıklayın.
Bu ekrandan hesabınıza yatan paraları görebilir, paralarınızı banka hesabınıza transfer edebilirsiniz.

Ptt adıma para yatmış mı sorgulama

ptt hesabıma para yatmış mı

PTT Para Sorgulama Telefon Numarası
PTT hesabınızda para olup olmadığını T.C. ile sorgulayabilmek için PTT müşteri hizmetlerini de arayabilirsiniz. 444 1 788 numaralı PTT müşteri hizmetleri çağrı merkezinden hesabınıza para yatıp yatmadığını kolaylıkla sorgulayabilirsiniz. Ayrıca PTT hesabınız varsa, PTT internet bankacılığı veya PTT mobil uygulamasını cep telefonunuza indirerek PTT mobil şubeye giriş yaparak hesabınıza para olup olmadığını hemen sorgulayabilirsiniz. 444 1 788 numaralı PTT müşteri hizmetlerini aradıktan sonra hesap işlemleri ile T.C. numaranızdan hesap bakiyesi sorgulamasını kolaylıkla yapabilirsiniz. PTT müşteri hizmetleri direk bağlanma sayfamızdan dilerseniz hemen müşteri hizmetlerine daha kolay yöntemlerle bağlanabilirsiniz.

Bu sayfamızda yer alan güncel yöntemleri kullanarak siz de PTT hesabıma para yatmış mı sorusuna yanıt bulabilir PTT hesap bakiyesi sorgulama yöntemlerini öğrenerek hesabınıza giren ve hesabınızdan çıkan para miktarlarını öğrenebilirsiniz. Sizlere önerimiz eğer PTT hesabınız varsa, PTT internet bankacılığını aktif ederek PTT online işlemlere giriş yapıp internetten hesabınızdaki para miktarını sorgulamanız yönündedir. Siz de bu yöntemlerden birisini kullanarak hesabınızdaki para miktarının ne kadar olduğunu hemen öğrenebilirsiniz.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir