Şekerbank Kredi Faiz Oranları 2021

featured

Şekerbank kredi faiz oranları 2021 güncel verilerini inceleyerek, uygun faiz oranlarından yararlanabilirler. Şekerbank ihtiyaç, taşıt ve konut kredisi faiz oranlarını sayfamızdan inceleyebilirsiniz.

 

Yerel kalkınmayı, sürdürülebilir üretimi ve tarımsal sanayiyi desteklemek amacıyla 12 Ekim 1953’te kurulan Şekerbank, uygun faiz oranları ve kampanyaları ile kredi imkanı sunuyor. sayfamızdaki bilgilerle Şekerbank kredi faiz oranları 2021 yılı güncel verilerine ulaşabilirsiniz. Bankaların kredi faiz oranlarını araştırarak, en uygun faiz oranıyla kredi veren bankadan, kredinizi çekebilirsiniz. Haberimizi okuyarak Şekerbank kredileri, faiz oranları ve vade günlerini öğrenebilirsiniz.

Şekerbank Kredi Faiz Oranları
Kredi başvurusu yapmadan önce vatandaşlarımız, bankaların faiz oranları ve vade sürelerini incelemek isterler. Türkiye’de faaliyet gösteren bankalar arasında Şekerbank, uygun faiz oranı sunan bir bankadır. İhtiyaç, taşıt ve konut kredisi çekmek isteyen vatandaşlarımız, Şekerbank faiz oranları ve vade sürelerini inceleyebilirler. Kredi için gerekli belgelerin neler olduğunu, kredi başvuru kanallarını sayfamızdaki bilgilere göz atarak öğrenebilirler. Sizler de, Şekerbank’ın uygun faiz oranlarından yararlanarak, bütçenize uygun ödeme planı yapabilirsiniz. Cebinizden fazla faiz parası çıkmasını istemiyorsanız, Şekerbank’ın uygun faiz oranlarından yararlanabilirsiniz. 2019 yılı güncel verileri aşağıdaki gibidir. Veriler güncellendiğinde sitemizden, yeni verileri görebilirsiniz.

 

 

Güncel faizler için tıklayın: İhtiyaç kredisi hesapla

Şekerbank İhtiyaç Kredisi
Ev eşyası almak, tatile çıkmak, çocuğunuzun eğitim masraflarını karşılamak ya da çeşitli ihtiyaçlarınızı karşılamak için Şekerbank ihtiyaç kredisinden yararlanabilirsiniz. Uygun faiz oranı ve kampanyaları ile Şekerbank şubelerinden başvurunuzu kolaylıkla yapabilirsiniz. Şekerbank’ın düşük faiz oranıyla sizler de ihtiyaç kredisi çekebilir, nakit ihtiyacınızı karşılayabilirsiniz.
Şekerbank Konut Kredisi
Artık kira ödemek istemiyorsanız, yeni bir ev sahibi olabilirsiniz. Şekerbank’ın uygun faiz oranları ile bütçenize uygun ödeme planı yapabilirsiniz. Uygun faiz oranlarından yararlanabilirsiniz. Satın almayı planladığınız evin ekspertiz değerinin % 80’ine kadar kredi kullanabilirsiniz. Şekerbank konut kredisi başvurusunda kefil şartı aranmamaktadır. Banka gerekli gördüğü durumlarda kefil isteyebilmektedir. %2,29 faiz oranı ve 120 ay vade seçeneği ile kredi miktarlarının aylık ödemesini görebilirsiniz.
Şekerbank Taşıt Kredisi
Sıfır km ya da 2. El otomobile sahip olmak istiyorsanız, Şekerbank taşıt kredisinden yararlanabilirsiniz. Şekerbank taşıt kredisinde 48 aya kadar varan vade seçeneğinden yararlanmanız mümkün. Teminat olarak satın aldığınız aracın ipoteği yeterlidir. 2. El bir otomobil almak istiyorsanız, 15 yaşa kadar olan otomobiller kredilendirilir. 0 km araçlar, 100.000 TL’ye varan kısmı için % 70, 100.000 TL’yi aşan kısmı için ise % 50 oranında kredilendirilir. Şekerbank konut kredisinde olduğu gibi taşıt kredisi başvurusunda da, kefil şartı aranmamaktadır. Lakin, banka ihtiyaç gördüğü durumda kefil temin etmenizi isteyebilir. Bazı miktarların, % 2,29 faiz oranı ve 48 ay faiz seçeneği ile aylık ödemesini, aşağıdaki tablomuzdan inceleyebilirsiniz.
Kredi Başvurusu Nasıl Yapılır?
Şekerbank’ın uygun faiz oranları ve çeşitli avantajlarından yararlanmak için kredi başvurusu yapabilirsiniz. İhtiyaç, taşıt, konut kredilerine nasıl başvuru yapılır ve kredi başvurusu için gerekli belgeler nelerdir diye merak ediyorsanız, yazımızın devamını okuyabilirsiniz. Şekerbank bireysel ihtiyaç kredisi başvurunuzu gerçekleştirmek için; 0850 222 78 78 numaralı Şekerbank çağrı merkezlerini arayabilir, birer boşluk bırakarak kredi ve T.C. kimlik numaranızı yazarak 1953’e kısa mesaj atabilir ve Şekerbank şubelerine başvuruda bulunabilirsiniz. Konut Kredisinden yararlanmak istiyorsanız, size en yakın Şekerbank şubesine giderek başvurunuzu gerçekleştirebilirsiniz. Taşıt kredisi için de Şekerbank şubelerine gidebilirsiniz. Taşıt kredisi için şubelere giderken yanınızda olması gereken belgeler;
1. Başvuru Formu
2. Kimlik fotokopisi
3. Başvuran kişiye ait gelir belgesi
4. Maaşlı çalışanlar için son 2 ayda düzenlenmiş maaş bordrosu, maaş yazısı ya da gelir yazısı ile birlikte şirketin yetkili imza sirküleri,
5. Serbest meslek sahibi vatandaşlar için; vergi levhası- ticaret sicil gazetesi- imza sirküleri ve oda sicil kaydı belgesi ya da faaliyet belgesi
6. 0 km araçlar için proforma fatura ve 2. El taşıtlar için satın alınacak aracın ruhsat fotokopisi gereklidir.

Kredi başvurusu için gerekli olan belgelerinizi hazırlayarak, yukarıda belirttiğimiz yerlerden başvurunuzu gerçekleştirebilirsiniz. Şekerbank kredi faiz oranları 2021 güncel verilerini haberimizden inceleyerek, sizler de Şekerbank’ın uygun faiz oranlarından yararlanabilirsiniz.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir