Şekerbank Personel Alımları 2019

featured

Şekerbank satış, pazarlama ve finan departmanları 2019 yılı için personel alımı yapıyor. Haberimizi okuyarak iş ilanlarının son başvuru tarihlerine ulaşabilirsiniz.

Günümüzde yeni mezun olan ve iş arayışı içinde olan pek çok gencimiz bulunuyor. Siz de bu gruba giriyorsanız ve bankacılık alanında kariyer düşünüyorsanız, haberimizi okuyabilirsiniz. Çağımızın en popüler mesleği olan bankacılık, gençlerimiz tarafından çok tercih ediliyor. Peki, bankalarda çalışmak için hangi kriterlere sahip olmalıyız? Şekerbank iş ilanları ve son başvuru tarihleri hakkında merak edilen her şeyi paylaşıyoruz. Çeşitli pozisyonlarda ve farklı şehirlerde eleman almaya devam eden Şekerbank ile siz de hayallerinize ulaşabilirsiniz.

Şekerbank personel alımı 2021

Hızla büyümeye devam eden Şekerbank, satış, pazarlama, finans, satış/pazarlama departmanlarına personel alımına devam ediyor. Üniversitelerin 4 yıllık Mühendislik, İktisadi Ve İdari Bilimler Fakültesinden mezun olan gençlerin başvurularının değerlendireceği Şekerbank ile kariyer basamaklarınızı tırmanmak artık çok kolay. Takım çalışmalarına yatkın, iletişimi iyi olan, satış konusunda kendine güvenen, iyi derece İngilizce bilen, esnek çalışma saatlerine ayak uydurabilen, çeşitli programları (Windows işletim sistemleri, wsg, egs, dlp) iyi derecede bilen üniversite mezunları, yüksek lisans öğrencileri/mezunları, doktora öğrencileri/mezunları), Şekerbank’ın alım yapılacak pozisyonlara başvurularını gerçekleştirebilirler.

Şekerbank iş başvuruları ne zaman sonlanıyor?

Şekerbank çeşitli pozisyonlarda personel alımı yapmaya devam ediyor. Ailesine yeni çalışma arkadaşları alarak, büyüyen Şekerbank ile sizler de bankacılık hayallerinize kolaylıkla ulaşabilirsiniz. Şekerbank’ın alım yapılacak pozisyonları için son başvuru tarihleri şu şekildedir;

 Eleman alımı yapılacak poz.  İl  Son başvuru
İşletme bankacılığı müşteri temsilcisi Gaziantep  28.12.2018
Uygulama sunucuları yönetimi sistem uzmanı İstanbul- Asya  29.12.2018
Kobi bankacılığı müşteri temsilcisi Çorlu  30.12.2018
Kobi bankacılığı müşteri temsilcisi İstanbul- Asya  28.12.2018
Ticari bankacılık müşteri temsilcisi İstanbul  28.12.2018
Sistem uzmanı İstanbul  09.02.2019

Yukarıda paylaştığımız Şekerbank personel alımı 2021 son başvuru tarihlerine dikkat ederek, kriterlerinizin uygun olduğu ilana başvurunuzu yapabilirsiniz.

https://www.kariyer.net/firma-profil/sekerbank-1466-5108 sayfasına girerek, Şekerbank’ın iş ilanlarına ulaşabilir, kriterleri detaylı inceleyebilir ve başvurularınızı gerçekleştirebilirsiniz.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir