Senetle Peşinatsız Araba Kredisi

featured

Peşinat ödemesi için nakit parası bulunmayanların yeni yöntemi senetle araba kredisi almaktır. Çoğu galerici artık bu yöntemle araba satışı yapmakta ve peşinatsız tamamına senetle araç kredisi vermektedir.

 

Çoğumuzun merak ettiği ve araba almak için peşinat ödemeden nasıl senetle araba kredisi sahibi olunur sorusuna cevap bulacağınız bir yazı ile sizlere bilgi vermek istiyoruz.Araç alırken hiç peşinat ödemeden araba almak mümkün mü? Peşinat ödemeden araba almak istiyorum bizlere önereceğiniz yerler var mı. Peşinat verecek gücümüz yok mecburen senetle araba alacaz diyenlere çok güzel bir tavsiye vereceğim. Senetle Araç sahibi olmak: Değerli kredibankalar.com misafirleri,Söz konusu para olunca insanlar hemen ilk yol olarak bankalardan kredi çekip araç sahibi olmak istiyor Aslında işin aslı hiç öyle değil. Güvenilir olduktan sonra alacağınızın aracı devir alsanız fenamı olur ve çok düşük ödemelerle  sizlere aracınız teslim edilse banka kredi taksitlerini düşünmeden sürseni fenamı olur şimdi sizlere peşinat ve bankadan kredi almadan nasıl araç sahibi olacağınızı anlatacağım.
Senetle araç kredisi

Sevgili misafirlerimiz, En önemlisi kredi puanı yetersiz olan yani bankalar tarafından mimlenmiş bir kişi iseniz, aracı alacağınız firma ya da galerici sizin adınıza kredi çekiyor.

Peki aracı ben alıyorum ama krediyi başkası çekiyor o nasıl oluyor dediğinizi duyar gibiyim  hemen anlatıyorum. Galerici bankadan kendi adına satın alacağınız araç ile ilgili krediyi % 1,35 ile faizlendirip sizin dilediğiniz ödeyebileceğiniz  aylarda ödemeli kredi alıyor ama yapılan anlaşmaya göre bu aracı size çektiği faiz oranından değil de % 4-5 artık nasıl uygun görürse bu oranlar da veriyor yani aslında bu kişiler çektikleri krediden oldukça büyük  karlar elde ediyorlar örnek verecek olursak size 40.000 tl ye sattığı arabayı %3 kredi çektim kardeşim diyerek 46.000 tl ye satıyor. Galericinin bu işten herhangi bir kaybı olmuyor aslında saniyeler içinde sizin üzerinizden 6.000 tl kar elde etti. Tabi bide bu aracı üç beş daha aşağı bir fiyata aldığını düşünürsek siz düşünün ne kadar kar elde ettiğini.

İLGİLİ: SENETLE KREDİ VEREN BANKALAR

Senetle araba kredisi nasıl alınır?
Tabi ki galerici bu işten büyük karlar elde edeceği için sizlere peşinatsız senetle araba satacaktır sizlere senetle araba satmaması için hiçbir neden yoktur zaten Türkiye’deki insanların alım gücü belli birde galerici vuruyor.doğrusunu söylemek gerekirse sistemdeki açığı kullanarak üzerinizden kazanç elde ediyor.Zaten  sizlerde ihtiyacınız olduğu için araba sahibi olmak için daha fazla bir miktar ödeyerek araç sahibi oluyorsunuz çğnkğ bu iş  olmazsa aracı alabilecek maddi bir güce sahip değilsiniz.
PEKİ SENETLE ARABA ALIRKEN SATICI VE ALICI BİRBİRLERİNE NASIL GÜVENCE TEMİNAT EDECEK?
galerici yukarıda belirttiğimiz şekilde sizlere yüksek faiz oranıyla e krediyi size verdi değil mi evet işte şimdi size diyor ki aracın devri ve rehin koymak için üzerine 500 para al. Sizlerde aracın devrını uzerınıze alıp senetleri imzalıyorsunuz. Rehin elbette galericinin senetlerizamanında ödemediğniz  zaman aracınızı hemen altınızdan alıyor. Eğer borcu ödeyemeyeckseniz kesinlikle senetkle bir araba satın almayın senetleri sürekli zamanında ödeseniz örneğin 5 ay hiç geciktirmeden ödediniz ve 6. Ay ödeyemedınız bu kişiler aracın sanki 5 aylık taksidini geri  odememıssınız gıbı arabanızı hemen altınızdan alıyorlar ve siz kesinlikle araç üzerinde hak idda edemiyorsunuz  Sonra üzülmeyin. Galerici haricinde sizlere  Wowwo  senetle araba alımı konusunu açacağım bu firma ile ilgili bizlere gelen  geri dönüşler mükemmel ve oldukça güvenilir bir yer buradan alabilirsiniz. Yeri İstanbul’da.

BUNA DA BAKIN: SENETLE PARA VEREN KUYUMCULAR

Hangi galericiler senetle araba satıyor?
Bu hususta yukarda anlattıklarım haricinde sizlere hatırlatmak istediğim son derece önemli bir nokta daha var onu sizlere mutlaka hatırlatmak istiyorum. . Lütfen senetle araç alırken Wowwo ve buna benzer  büyük ve kurumsallaşmış firmalarla alışverişleirniz gerçekleştirin. İmzalayacıgınız senetleri ve yapacağınız işleri düşünerek doğru adımlar atın. Senetle araba kredisi almak isteyen kişiler, bu konumuzu dikkatli şekilde inceleyebilirler. Çünkü özellikle yerli galericiler bu zayıf yönunuzu kullanarak sizleri öpmek isteyeceklerdir.Araç alımlarınızı lütfen büyük firmalardan gerçekleştirin. Üstelik nerede olursanız olun bir uçağa binip İstanbul’a gelmek çokta zor olmamalı öyle değil mi? Senet karşılığında araba sahibi olmak isteyen kişiler, aşağıdaki yorum bölümümüzü kullanabilirler.

Ayrıca senetle borç veren yerler konumuz olan senetle para veren yerler konusuna mutlaka göz atınız.

Güncel taşıt fiyatlarını incelemek için  sifirarababayileri.com sitemizi de ziyaret edebilirsiniz.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir