Ziraat Bankası İnternet Bankacılığı Şifresi Alma

featured

Bankaların şifre alma konularını sitemizde bulabilirsiniz. Bu sayfada Ziraat Bankası internet şubesi şifre alma işlemlerini öğrenebilir ve anında şifreinzi alıp Ziraat İnternet bankacılığını kullanabilirsiniz.

 

Ziraat Bankası, Türkiye’de en yoğun çalışan devlet bankalarımız arasında yer almaktadır. Öğrenciden emekliye kadar her yaştan müşteri potansiyeli olan bankanın şubelerinde ve çağrı merkezinde her zaman yoğunluk vardır. Bundan dolayı sizde Ziraat Bankası internet şube şifresi alma işlemlerinden sonra, internet şubesine girebilir ve her türlü bankacılık işlemlerinizi sıra beklemeden online olarak gerçekleştirebilirsiniz.

Ziraat Bankası İnternet Bankacılığı Başvuru

Daha önce Ziraat Bankası internet bankacılığını kullanmadıysanız, ilk olarak internet şubesini aktif etmeniz gerekmektedir. Şubesiz bankacılık avantajlarından yararlanmak istiyorsanız siz de, Ziraat internet şubesini kullanabilirsiniz. Ziraat internet şubesini kullanmak isteyenler Ziraat Bankası müşterisi olması gerekmektedir. Daha sonrasında Ziraat Bankası şubesine giderek internet şubesi için başvuru yapabilirsiniz. Ziraat Bankası şubesinden internet bankacılığı için “yeni şifre” alabilirsiniz. Ayrıca hesap bilgileriniz ve bankada kayıtlı cep telefon numaranız doğru ise, Ziraat Bankası internet şubesi şifresi alabilmek için bu adrese (https://online.ziraatbank.com.tr/p/b/customerquery.aspx) tıklayarak yeni müşteri kaydı yapmanız gerekmektedir. Açılan sayfa Ziraat Bankası’nın Ziraat internet şifre alma ekranıdır, bu sayfadan online olarak yeni şifrenizi oluşturabilirsiniz. Ayrıca eski şifrenizi unuttuysanız Ziraat Bankası intenret şubesi giriş ekranında bulunan “şifremi unuttum” butonuna tıklayarak yeni şifre alabilirsiniz. Diğer bir yöntem ise Ziraat Bankası müşteri hizmetleri numarası 444 00 00’ı arayabilir ve şifre alma işlemlerinizi çağrı merkezinden tamamlayabilirsiniz. Çağrı merkezinde sizden TC kimlik numaranız, Anne kızlık soyadınız, kart bilgileri gibi bilgiler güvenlik amacıyla istenebilir.

Devlet Bankaları
Ziraat Bankası müşteri hizmetleri
Ziraat Bankası direk bağlanma
Ziraat Bankası internetten para gönderme

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir