Garanti Bankası Şikayet Hattı

featured

Banka sektöründeki şikayetlerinizi, Garanti Bankası şikayet hattına ileterek çözüme kavuşturabilirsiniz. Şikayet takibinizi kolaylıkla yapabilirsiniz.

 

Ülkemizde pek çok kurum şikayet hatları sayesinde, müşterilerini kaybetmekten kurtuluyor. Eğitimden, turizm ve banka sektörüne kadar pek çok kurum şikayet hatları sayesinde, büyümeye ve gelişmeye devam ediyor. Müşteri şikayetlerini en kısa yoldan çözerek, yaşanacak olumsuzlukların önünü geçiyorlar. Sizler de, Garanti Bankası şikayet hattı sayesinde, karşılaştığınız her türlü sorunu banka çalışanına iletebilirsiniz. Kurumlar, herhangi bir ekonomik olumsuzluğa karşı müşteri şikayetleriyle yakından ilgilenmektedir. Banka şikayet hatları, müşteri ile banka arasında bir köprü görevi görür. Şikayet hatları sayesinde her gün milyonlarca şikayet yapılıyor ve mağdurların sorunlarına çözüm aranıyor. Bu sayede yaşanacak aksaklıkların da önüne geçiliyor.

 

Garanti Bankası Şikayet Hattı
Günümüzde, dolandırıcılıklar arttı. Vatandaşlarımızın da bu duruma karşı dikkatli davranmaları gerekmektedir. Sizi arayıp, banka kart şifrenizi isteyen ve çeşitli sloganlarla kampanya yürütenlere kanmamalısınız. Böyle bir durumla karşı karşıya kaldığınızda hemen Garanti Bankası şikayet hattını arayabilirsiniz. Müşterisi olduğunuz bankanın şikayet hattını arayarak, mağduriyetinizi giderebilir ve yaşanabilecek aksaklıkların önüne geçebilirsiniz.
Banka şikayet hatlarına gelen ihbarlar üzerine, milyonlarca dolandırıcı yakalanabiliyor. Sizde, dolandırıcıların yakalanmasına yardımcı olabilirsiniz. Banka şikayet hatları, banka sektörü ile ilgili her türlü ihbar ve şikayette ilgili merciye kolay bir şekilde ulaşabilmesi, iletişimin tek merkezden yönetilmesi ve müşteriye en kısa sürede dönüş yapılabilmesi amacıyla kurulmuştur. İhbar ve şikayetinizin takibi ve sonucu, en hızlı şekilde size geri bildirilir. İhbar ve şikayetleriniz, operatör tarafından kaydedilerek, en kısa sürede sonuçlandırılmaya çalışılır. Garanti Bankası müşterileri, ihbar ve şikayetlerini; 444 0 333 Alo Garanti hattını arayarak iletebilirler. Belirttiğimiz bu hattan her türlü, işleminizi gerçekleştirebilir, şikayetinizi iletebilirsiniz. Şikayetlerinizi sesli mesaj olarak da iletmeniz mümkün.

İlginizi çekebilir:

Garanti Bankası müşteri hizmetleri
Garanti Bankası pos destek hattı

Bunun için yapmanız gereken; yönlendirme adımında ‘şikayet’ demeniz. Alo Garanti hattına alternatif olarak https://www.garanti.com.tr/ssl/iletisim_formu#calcContent=UID1b886af adresinden iletişim formunu doldurarak, şikayetinizi bankaya iletebilirsiniz. Şikayet sonucunuz size e- mail ile geri iletilecektir. Garanti Bankası’nın sosyal medya hesaplarından da günün her saati şikayetinizi iletebilir ve ihbarda bulunabilirsiniz. Garanti Bankası’nın size en yakın şubesine giderek de şikayetlerinizi bankaya direkt iletebilirsiniz. Şikayet ve ihbar sonucu sizlere e- mail ya da 444 0 333 numaralı telefondan geri iletilecektir. Garanti Bankası şikayet hattı sayesinde sizler de yaşanacak mağduriyetleri önleyebilirsiniz.

Gerekli görülen durumlarda banka size geri dönüşü 444 0 330 numarasından yapacaktır. Paranızı mevduat hesabında değerlendirmek için en yüksek faiz veren banka 2019 konusuna da göz atabilirsiniz.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir