QNB Finansbank Şikayet Hattı

featured

Her türlü şikayetinizi, ihbarınızı, istek ve önerilerinizi Qnb Finansbak ile gerçekleştirebilir, çözüme kavuşturabilirsiniz. Qnb Finansbank şikayet hattı ile her türlü mağduriyetinizi giderebilirsiniz.

 

Müşterilerine yardımcı olmak, sorunlarını çözmek ve memnuniyetlerini sağlamak için Qnb Finansbank, her geçen gün daha çok çalışmaya devam ediyor. Qnb Finansbank Şikayet Hattı sayesinde, ihbar ve her türlü şikayetinize çözüm bulabilirsiniz. Banka şikayet hatlarında, her şikayet ve ihbarın detaylıca incelendiğine ve çözümlendiğine emin olabilirsiniz. Qnb Finansbank şikayet hattına şiayetlerinizin yanı sıra istek, talep ve önerilerinize de iletebilirsiniz. Bankalar hakkındaki bireysel şikayetlerinizi, dolandırıcılık ihbarlarınızı, isteklerinizi kolaylıkla Qnb Finansbank şikayet hattını arayarak iletebilirsiniz. Sayfamızdaki bilgilere göz atarak, Qnb Finansbank şikayet hattı hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz.

Finanasbank Şikayet Hattı
Qnb Finansbank şikayet hattına; kedi kartı ve banka kartları, şubeler ve personel, masraf komisyon, kredi, kampanya, atm, hesap- mevduat işlemleri, sigorta, internet- mobil bankacılığı, fatura- vergi- sgk- hgs ve kişisel verilerinizin korunması hakkında her türlü şikayet, istek ve taleplerinizi iletebilirsiniz. https://www.qnbfinansbank.com adresinde yer alan ‘bize ulaşın’ sekmesinden, ihbar ve şikayetlerinizin süreci hakkında detaylı bilgiye ulaşabilirsiniz. Belirtmiş olduğumuz adresten ve telefondan kart kayıp/ çalıntı bildirimde bulunamazsınız. Sadece yukarıda belirtmiş olduğumuz konular üzerinden herhangi bir ihbar ve şikayetiniz var ise onları iletebilirsiniz.
Kart / kayıp çalıntı işlemi için Qnb Finansbank müşteri hizmetlerini arayarak yardım alabilirsiniz. Finansbank müşteri hizmetleri 0850 222 2 900 numaralı Qnb Finansbank sizi dinliyoruz hattını arayarak şikayet, ihbar, istek, talep ve önerilerinizi iletebilirsiniz. Banka en kısa sürede bildiriminize geri dönüş sağlayacaktır. Sizi dinliyoruz hattından ya da e- mailinize bildirim sonucu en kısa sürede gönderilecektir. Qnb Finansbank şikayet hattı sayesinde, yaşanabilecek aksaklıkların önüne geçebilirsiniz. Qnb Finansbank sizi dinliyoruz hattını, hafta içi mesai saatlerinde arayabilirsiniz. Herhangi bir usülsüzlük ihbarı yapacaksanız, yukarıda belirtmiş olduğumuz adresten form doldurmalısınız. Banka personelleri, müşteriler ya da 3. Şahıslardan kaynaklan her türlü dolandırıcılığı bankaya iletebilirsiniz. Gizlilik esası çerçevesinde değerlendirilen şikayetlerinize, hızlı bir şekilde yanıt alabilirsiniz. Dolandırıcılık, şikayet, istek ve önerilerinizi zaman kaybetmeden Qnb Finansbank sizi dinliyoruz hattına ileterek, mağduriyetinizi giderebilirsiniz. Qnb Finansbank, ‘sizi dinliyoruz’ hattı ile her türlü şikayetinizde yanınızda.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir