ICBC Kredi kampanyaları Taşıt kredisi kampanyası

featured

Taşıt kredisi kampanyaları tüm hızlıyla devam ediyor. ICBC Turkey Bank, taşıt almak isteyen kişiler için “Yeni arabam kredisi” kampanyası kapsamında taşıt kredisi sunmaktadır.

 

Taşıt kredisi kampanyaları, Kredibankalar.com’da paylaşılmaya devam ediliyor. ISBC Turkey Bank, taşıt almak isteyen kişiler için “Yeni Arabam Kredisi” kampanyası kapsamında kredi sunmaktadır. Sıfır km araç sahibi olmak isteyen müşteriler de kampanya kapsamında değerlendirilirken; ikinci el araçta da 5 yaşına kadar kredi kullanılabilmektedir.

ICBC taşıt kredisi kampanyası kapsamında; sıfır araçlar için aracın kasko değerinin 50 bin liraya kadar olanına %70, 50 bin liranın üstünde olan kısmına ise %50 kredi verilmektedir.

ICBC TURKEY BANK’TAN KREDİ KAMPANYALARI

taşıt kredisi kampanyası
Sıfır araç alacak kişiler için konunun daha net anlaşılması adına bir örnek vermek gerekirse; 100 Bin Lira kasko değeri bulunan bir araç için banka size 50 bin liraya olan kısmı için %70 yani 35 Bin TL, 50 bin liranın üstündeki kısmı için ise yüzde 50 yani 25 bin TL, toplamda ise 35 BİN TL+25 Bin TL = 60 Bin TL kredi kullanabileceksiniz. Banka, geriye kalan kısmı sizden nakit olarak isteyecektir. Her iki taşıt kredisinde de azami olarak 48 ay vadelendirme yapılmaktadır.

ICBC taşıt kredisi faiz oranı %1,45’den başlamaktadır.
ICBC Turkey Bank müşteri hizmetleri numarası 444 00 50’yi arayarak daha detayşı bilgi edinebilirsiniz.

ICBC MEVDUAT HESABI KAMPANYASI

ICBC Turkey Bank’ın mevduat hesabı kampanyasını da sizlere duyurmak istiyoruz. TL Mevduatlarınız için banka sizlere %11 kazandıran faiz oranı sunmaktadır. USD mevduatlarına ise %3, Euro mevduatlarına %1,40’a varan faiz oranı sunulmaktadır.

ICBC HESAPLI KREDİ KAMPANYASI

ICBC Turkey Bank kredi kampanyaları 2017 kapsamında; müşteriler için konut teminatlı olarak %1,10, teminatsız olarak %1,12 faiz oranında kredi vermektedir.

Kampanya kapsamında ipotekli kredi için azami kredi bedeli 500 BİN TL, ipoteksiz kredi için azami 100 Bin TL’dir.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir