Ticari Plaka Kredisi Veren Bankalar

featured

Eğer toplu taşıma işi yapıyor ya da yapmayı düşünüyorsanız ticari taksi plaka kredisi veren bankalar bulunmaktadır. Bu bankalar ile sizde plaka kredisi 2017 yılında alabilirsiniz.

Ülkemizde birçok firma ya da bireysel taksiciler arabalarını yenilemek istiyorlar. Böyle olunca devreye plaka kredisi veren bankalar girmektedir. Bazı bankalar araç alımlarında ve ticari taksi alımlarında plaka kredisi vermektedir.
Özellikle büyükşehirlerde taksi plakaları oldukça cep yakmaya başlamıştır. İstanbul’da taksi plakaları yüzbin liralarla ölçülmektedir. Böyle olunca bankalar da taksicileri rahatlatmak ve finansman sağlamak için taksi plaka kredisi vermeye başlamışlardır.Ticari taksi kredisi veren bankalar 2017

2017 yılında taksi satın alımlarınız için kredi veren bankalar bulunmaktadır. Firmaların ve bireysel taksicilere finansman sağlamak amacıyla çoğu banka destek olmaktadır. Plaka kredileri genellikle ticari taksiler, servisler, halk otobüsleri gibi ürünlere sunulmaktadır. İşte sizler için taksi plaka kredisi veren bankalar.

Türkiye Finans plaka kredisi

Türkiye Finans Bankası, ticari taksi, halk otobüsü, dolmuş, minibüs hat ve plaka alımlarında kredi imkanı sunmaktadır. Uygun faiz oranlarıyla plaka krediniz Türkiye Finans’ta. 48 aya varan vade seçenekleriyle kredi ödemenizi uzun vadelerle yapabilirsiniz. %1,39 faiz oranıyla plaka kredisi kullanmak istiyorsanız en yakın Türkiye Finans şubelerine gitmeniz gerekmektedir.

Türkiye İş Bankası plaka kredisi

İş Bankası da plaka kredisi veren bankalar arasında yer almaktadır. 60 aya varan vade seçenekleriyle beraber “şehir içi yolcu taşımacılığı kredisi kampanyası” kapsamında %1,24 faiz oranıyla kredi başvurusunu yapabilirsiniz. 100.000 tl 60 ay vadeli bir plaka kredisinde aylık ödemeniz 2.411 TL olmaktadır. Sizde bu kampanyadan yararlanmak istiyorsanız en yakın İş Bankası şubelerine gidiniz. Son başvuru tarihi ise 31 Temmuz 2017’dir.

Ziraat Bankası plaka kredisi

Devlet bankaları arasında hizmet veren Ziraat Bankası’da ticari plaka sahibi olmak isteyenlere kredi imkanı sunmaktadır. 60 aya varan vade seçenekleri ile ticari plaka kredinizi Ziraat Bankası şubelerinden alabilirsiniz.

Vakıfbank ticari plaka kredisi

Vakıfbank’tan ticari taksilere özel kredi imkanı. Şehir işi toplu taşıma işiyle uğraşanların hat bedeli, araç yenileme ve araç bakımı için plaka kredisi sunulmaktadır. Sektörde ilk olarak bu uygulamayı Vakıfbank başlatmıştır. Uygun faiz oranları ve uzun vadeli plaka kredisi kullanmak istiyorsanız Vakıfbank şubelerine gidebilirsiniz.

Sizde yukarıda yer alan plaka kredisi veren bankalar ile taksi, minibüs, servis ve diğer toplu taşıma araçları ile ilgili kredi alabilirsiniz. Kobilere özel olarak sunulan kredilerde uzun vade seçenekleri ve uygun faiz oranlarıyla kredinizi kullanabilirsiniz.

Araç kredisi kaç yaşa kadar verilir
En düşük faizli taşıt kredisi veren bankalar konularımıza göz atabilirsiniz.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir