Teb Kredili Mevduat Hesabı Nasıl Açılır

featured

Bankalar müşterilerine ihtiyaçlarına göre çeşitli ürün ve hizmetler sunmaktadır. Bunlardan biri de Kredili Mevduat Hesabı. Sayfamızdaki bilgilere göz atarak, Teb Kredili Mevduat Hesabı Nasıl Açılır konusunda bilgi sahibi olabilirsiniz.

 

Bankalar, günümüzdeki en önemli finans sektörüdür. Bankaları bu kadar önemli kılan unsur ise; müşterilerinin nakit ihtiyaçlarına anında cevap verebilmesidir. Avans hesabı, ya da ek hesap olarak bilinen kredili mevduat hesabı, nakit ihtiyacınızı karşılamanıza yardımcı oluyor. Teb kredili mevduat hesabı nasıl açılır diye merak ediyorsanız, sayfamıza göz atarak bilgi sahibi olabilirsiniz. Geleceklerini güvence altına almak isteyen, hayallerini gerçekleştirmek isteyen her vatandaşımız kredili mevduat hesapları hakkında bilgi almak istiyorlar. Paylaşmış olduğumuz bilgileri okuyarak, kredili mevduat hesabı yani ‘kmh’ hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz.

Kredili Mevduat Hesabı Nedir?
Kredili mevduat hesabı; Vadesiz mevduat hesabınıza tanımlanan limitle ve hesabınızda yeterli bakiye olmadığında dahi hesabınızdan provizyon alınabilmesini sağlayan bir kredi türüdür. Kredili mevduat hesabına avans ya da ek hesap da denilebilir. Mevduat hesabınıza tanımlanan limit banka tarafından belirlenir. Nakit ihtiyacınız olduğunda limit tutarınız dahilinde nakit para çekebilirsiniz. Nakit ihtiyacınıza son vermek için sizler de, kredili mevduat hesabı açtırabilirsiniz. Hesabınızda para olmasa dahi kredi mevduat hesabınızdan para çekebilirsiniz. Şimdi, Türkiye’nin en önemli bankaları arasında gösterilen Teb’in kredili mevduat hesabı hakkında bilgi sahibi olalım.
Teb Kredili Mevduat Hesabı Nasıl Açılır?
Hesabınızda para olmasa bile limit tutarınız dahilinde nakit ihtiyacınızı karşılayabileceğiniz kredili mevduat hesabıyla, hayallerinizi gerçekleştirmeye başlayabilirsiniz. Teb kredi mevduat hesabınız varsa, otomatik ve düzenli ödeme talimatlarıyla faturalarınızı, kredi ödemelerinizi ve diğer ödemelerinizi aksatmadan gerçekleştirebilirsiniz. Paranızı atm’lerden kolaylıkla çekebilirsiniz. Para çekebileceğiniz atm’ler: yurt içindeki bütün Teb atm’leri ve diğer banka atm’leri, yurt dışında ise maestro/ cirrus/ visa ve plus amblemi bulunan atm’lerden dilediğiniz zaman nakit ihtiyacınızı karşılayabilirsiniz. Hesap limitiniz dahilinde istediğiniz yer ve zamanda harcama yapabilir, nakit ihtiyacınıza son verebilirsiniz. Kredili mevduat hesabı limitiniz dahilinde, dilediğiniz her yerden alışveriş yapabilirsiniz. Teb kredili mevduat hesabı faizi, kullandığınız kredi tutarı ve süresi üzerinden hesaplanmaktadır. Kmh’yi kullandıktan sonra vadesiz hesaba yatan tutar ile hesabınızın eksi bakiyesi otomatik olarak kapanacaktır. Sizler de, özelliklerini bahsettiğimiz kredili mevduat hesabından yararlanmak isterseniz, vakit kaybetmeden başvuru yapabilirsiniz.
Teb kredili mevduat hesabını başvuru: https://www.teb.com.tr/sizin-icin/kredili-mevduat-hesabi/ 
Teb müşteri hizmetleri: 0850 200 0666
Teb kredili mevduat hesabına başvurmak istiyorsanız, bankanın internet sitesinden başvurunuzu gerçekleştirebilirsiniz. Teb kredili mevduat hesabı internet sayfası linkine aşağıdan ulaşabilirsiniz. İnternet adresine alternatif olarak müşteri hizmetlerini arayarak bilgi alabilir ve kredili mevduat hesabı açma talebinizi iletebilirsiniz. Teb kredili mevduat hesabı nasıl açılır diye merak ediyorsanız, sayfamızdaki bilgileri okuyarak başvurunuzu gerçekleştirebilirsiniz. Aşağıdaki linkten Teb kredili mevduat hesabını inceleyebilir, güncel faiz oranları ve ücretler hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz.

İlgili: Kredili mevduat hesabı nasıl açılır?

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir