Vakıf Katılım Bankası Konut Kredisi Başvurusu

featured

Ülkemizde hizmet veren katılım bankalarının birisi de Vakıf Katılım’dır. Peki Vakıf Katılım konut kredisi hesaplama ve başvurusu nasıl yapılır?

 

Türkiye’de hizmet veren katılım bankalarından en yenisi olan Vakıf Katılım’de alacağınız ev için faizsiz konut finansmanı kullanabilirsiniz. İslam esaslarına göre faaliyetlerini yürüten bu banka ile, Vakıf Katılım konut kredisi başvurusu yapabilir ve hemen bir ev sahibi olabilirsiniz. En uygun kar payı oranları ile tüm vatandaşlarımızın yanında olan Vakıf Katılım, 2016’da kurulmuş ve oldukça geleceği parlak olan bankalarımız arasında yer almaktadır.

Vakıf Katılım Konut Kredisi Hesaplama

Vakıf Katılım konut kredisi caiz mi diye merak edenlere de en net cevabımız zaten bu bankanın İslam usülleri doğrultusunda çalışmasıdır. Yani Türkiye’de hizmet veren 6 katılım bankası arasında Vakıf Katılım hizmetine devam etmekte ve tüm kredilerini İslam Dini esasları doğrultusunda vermektedir. Vakıf Katılım’da en uygun kar payı ile konut, iş yeri ,arsa, arazi, taşıt finansmanlarını kullanabilirsiniz.

En uygun finansman oranlarıyla beraber konut satın almak isteyenler için Vakıf Katılım, destek sunarak her zamana yanınızda olacak ve yatırım yapmanız için yardımcı olacaktır. Konut kredilerinde faizlerin yükselmesiyle beraber Vakıf Katılım’da kar payı en düşük oranlarla finansman kullanılabilmektedir. Ayrıca daha önce konut kredisi kullanan kişiler için de yapılandırma yapılabilmektedir. Sizler için Vakıf Katılım Bankası’nın konut kredileri için özellik ve şartlarını araştırdık.

Ev kredilerinde ekspertizin verdiği değerin %75’ine kadar konut kredisini Vakıf Katılım’da kullanabilirsiniz. 120 aya varan vade seçenekleri ile uzun dönem ödeme avantajlarına da sahip olursunuz. Banka bazı durumlarda sizden gerekli ek belge ve teminat isteyebilir. 100.000 TL konut kredisi hesaplama yaparak Vakıf Katılım’da 120 ay vadeli şekilde; aylık taksiti 1570 TL, toplam ödemesi ise 188.350 TL olmaktadır. Bu kredinin kar payı oranı ise %1,19’dan hesaplanmıştır. Vakıf Katılım’da konut kredisi finansmanları %1,19 ile verilmektedir. Ödeme gücünüze göre belirlenebilecek ödeme planı çıkarılarak sizin en kolay yoldan konut kredisi kullanmanız sağlanmaktadır. Alacağınız evin ipotek ettirilmesi için de 150 TL masraf hesaplanmaktadır. Ayrıca zorunlu deprem sigortası, konut sigortası ve diğer masraflar da eklenerek bankada yeniden hesaplama yapılacaktır. Bu banka uygun görmediği başvuruları kendi insiyatifi üzerinde kabul etmeme hakkını da saklı tutmaktadır.

Vakıf Katılım konut kredisi için gerekli belgeler

 

  • Başvuru formu bankada doldurulmalı.
  • Nüfus cüzdanı yada bunun yerine geçebilecek belge.
  • Maaş bordrosu.
  • Banka şubesinde istenebilecek ek belgeler de çıkabilir.
  • Finansman kullanılacak konutun tapu fotokopisi.
  • Ayrıca ek belge ve kefil de gerekli görüldüğü durumlarda banka tarafından talep edilecektir.

Vakıf Katılım Bankası Konut Kredisi Başvurusu için en yakın banka şubesine gidebilirsiniz. Vakıf Katılım yeni kurulmasına rağmen Türkiye’de hızla yayılan bir bankadır. Yakın zamanda tüm illerde yer alacak Vakıf Katılım’dan konut kredisi hesaplaması yaparak en uygun oranlarla kredi finansman desteğinizi kullanabilirsiniz. Ayrıca Vakıf Katılım’da taşıt, arsa ve işyeri kredisi ve en uygun kar payı oranlarıyla sunulmaktadır. 0850 202 1 202 numaralı müşteri hizmetlerini arayarak banka hakkında ve krediler ile ilgili bilgileri alabilirsiniz.

Vakıfkatılım şubeleri için tıklayın.
Vakıf katılım kredi başvurusu
Vakıf Katılım kimin

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir