Vakıf Katılım Personel Alımı

featured

Banka iş ilanlarını arıyorsanız, Vakıf Katılım Personel alımı 2019 yılı açık pozisyonlarına göz atabilirsiniz. Bankaya online iş başvurusu yapabilir ve uygun görüldüğünüz taktirde sınavlara katılabilirsiniz.

 

Vakıf Katılım; 2016 yılında kurulan ve Türkiye’de “Katılım Bankacılığı” alanında hizmet vermeye başlayan bir bankadır. Vakıf Katılım Bankası, her geçen gün yeni şubeler açarak büyümesine devam etmekte ve şuanda 1200 çalışanıyla hizmet vermektedir. Vakıf Katılım 2018 yılında şube sayısını 100’e çıkararak yeni personeller alacaktır. Vakıf Katılım Personel Alımı 2019 yılı açık pozisyonlarına ulaşmak istiyorsanız bu sayfayı incelemeye devam ediniz.

Vakıf Katılım Bankası’nda gişe görevlisi, gişe asistanı, müşteri temsilcisi, güvenlik, bilgi işlem, müdür yardımcısı, banka müdürü ve diğer  ilgili pozisyonlara da alım yapılacaktır. Sizde bankanın belli dönemlerde duyurduğu “personel alım ilanlarını” takip ederek Vakıf Katılım’da çalışmaya hak kazanabilirsiniz. Vakıf Katılım devletin mi diye bir çok kişi merak etmektedir; işi şöyle özetleyelim. Vakıf Katılım, Vakıflar Genel Müdürlüğü bünyesinde faaliyetlerine devam etmektedir yani Vakıfbank’ın bir alt kuruluşu & katılım bankacılığı olarak hizmet veriyor. Fakat Vakıfbank Vakıflar Genel Müdürlüğü’nden Hazine’ye geçtiğimiz günlerde devredilerek kamu bankası sıfatını kazanmıştır. İleriki dönemlerde de Vakıf Katılım Bankası’nın Hazine’ye devredilmesi beklentiler arasındadır. Maaşları oldukça iyi seviyede olan Vakıf Katılım’da çalışmak istiyorsanız vereceğimiz linkler aracılığıyla bankanın kariyer sayfasına gidebilirsiniz.

Vakıf Katılım Sınavları Ne Zaman

Geçtiğimiz yılda olduğu gibi bu yılda Vakıf Katılım Bankası, bir çok alanda ilgili pozisyonlar için personel alımlarını gerçekleştirecektir. Vakıf katılım sınavları 2018 ile Gişe görevlisi, gişe asistanı, çağrı merkezi çalışanları, müşteri temsilcisi, güvenlik vs. gibi pek çok alan için banka yeni şubelerini açmadan önce duyurular yapmaktadır. Vakıf Katılım “İnsan Kaynakları” sayfasına gittiğimizde bizi çok sade ve kullanışlı bir sayfa karşıladı. İnsan Hakları Politikası’ndan tutun da işe alım süreçleri, ücretleri, eğitim ve çalışma faaliyetleri hakkında bilgilendirici yazılar yer almaktadır. Ayrıca Kariyer net sayfasında Vakıf Katılım’ın “Genel Başvuru” ilanı da güncel olarak yayınlanmaktadır. İlanda yer alan işe alım şartları da aşağıda yer almaktadır, isterseniz Kariyer sitesine girerek CV’nizi doldurup hemen online başvurunuzu yapabilirsiniz.

Vakıfbank personel alımı 2019

 

 

 

Vakıf Katılım Bankası İş Başvurusu Şartları:

  • Üniversitelerin örgün eğitim veren ilgili bölümlerinden mezun,
  • Katılım bankacılığı alanında tecrübeli,
  • İletişim kabiliyeti gelişmiş,
  • Analitik düşünebilen,
  • Katılım bankacılığı prensiplerini benimsemiş,
  • Erkek adaylar için askerliğini yapmış, muaf veya en az 2 yıl tecilli,
  • Banka tecrübesi olmayan adaylar için; erkeklerde 30, bayanlarda 28 yaşını aşmamış olmak.
  • Banka tecrübesi olmayan adaylar için ihtiyaç doğrultusunda işe alım sınavı yapılabilecek olup, başarılı olan adaylar mülakata davet edilecektir.

 

Yukarıdaki şartların yanı sıra her açık pozisyon için farklı şartlar aranmaktadır. Eğer bu şartları taşıyorsanız Kariyer net sayfasından iş başvurunuzu yapabilir ve uygun görülmesi halinde Vakıf Katılım Sınavlarına davet edilebilirsiniz. 2018 yılında banka şube sayısını 100’e çıkarmayı hedeflediklerini açıkladıklarından dolayı, çok yakın zamanda toplu işe alımlar söz konusu olabilir. Sitemizi ve sosyal medya hesaplarımızı sürekli takip ederek bankaların personel alımlarına ulaşabilirsiniz. Vakıf Katılım personel alımı 2018 yılı ilanları yayınlandıkça sitemizden sizlere ulaştıracağız. Sizde bu ilanları takip ederek banka sınavlarına girebilir ve bankacı olarak çalışmaya başlayabilirsiniz.

Bunlara da bakınız:
Vakıf Katılım kimin
Banka sınavları

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir