Vakıfbank Borç Kapatma Kredisi 2019

featured

Diğer bankalara olan kredi ve kredi kartı borçlarınızı Vakıfbank borç kapatma kredisi 2019 sayesinde transfer edebilirsiniz. En uygun faiz oranlarıyla borç transfer kredisini Vakıfbank’tan kullanabilirsiniz.

 

Bankalara olan borçlarınızı tek bir bankada toparlamak ister misiniz? Özellikle kredi kartı borçları için borç kapatma kredisi veren Vakıfbank’ta en uygun faiz oranlarıyla kredinizi kullanabilirsiniz. Vakıfbank borç kapatma kredisi 2019 ayrıntıları, faiz oranları ve kredi detayları konu içeriğimizde yer almaktadır. Siz de kredi borçlarınızı tek bankada toplamak istiyorsanız, Vakıfbank şubesini ziyaret edebilirsiniz. 60 aya varan vadelerle siz de kredinizi yeniden yapılandırmak istiyorsanız, Vakıfbank’a borç kapatma kredisi başvurusu yapabilirsiniz.

VAKIFBANK BORÇ TRANSFER KREDİSİ

Kredi kartı borcunuz gün geçtikçe daha da büyüyor ve ödemesini yapamıyor musunuz? O halde siz de, Vakıfbank kredi kartı borç tranferi kredisi adı altında sunulan bu krediye hemen başvurun ve kredi kartı borçlarınızı anında ödeyin. Siz de Vakıfbank’a olan kredi borçlarınızı 60 aya varan vadeler ve uygun faiz oranlarıyla yeniden yapılandırabilirsiniz. Diğer bankalara olan borçlarınızı da yeniden yapılandırarak Vakıfbank’a taşıyabilir ve uygun faiz oranlarıyla 60 aya varan vadelerle kredinizi kullanabilirsiniz. Ayrıca Vakıfbank’ın ihtiyaç kredisi, taşıt kredisi için de kredi kartı borçlarında olduğu gibi borç kapatma kredisi bulunmaktadır. Ayrıntılı bilgiyi Vakıfbank şubelerine giderek alabilir ve hemen kredi başvurusunu yapabilirsiniz. Krediye başvuru kanalları ise;

 

 

1. Vakıfbank şubeleri,

 

 

2. Vakıfbank internet şubesi,
3. 0 850 222 0 724 numaralı Vakıfbank müşteri hizmetleri numarasıdır.

VAKIFBANK KREDİ KARTI BORÇ TRANSFER KREDİSİ

Vakıfbank’ta ayrıca kredi kartı borcu olanlara da kredi paketi vardır.

18 aya varan vadeler, 20.000 TL’ye kadar, ister hemen isterseniz 3 ay sonra ödemeye başlayacağınız kredi kartı borç transfer kredisi paketini Vakıfbank şubesinden kullanabilirsiniz.

Ayrıca diğer bankaların da borç transfer kredileri tekliflerine göz atabilir, en uygun borç kapatma kredisine hemen başvuru yapabilirsiniz. Aşağıda yer alan ilgili konumuza bakabilirsiniz. Sitemizi takip ederek borç transfer kredisi hakkında güncel bilgilere ulaşabilir, dilerseniz aşağıda bulunan yorum bölümünü kullanarak aklınıza takılan detayları sorabilirsiniz.

İlgili: Borç kapatma kredisi veren bankalar

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir