Vakıfbank şubeleri saat kaçta kapanıyor?

featured

Vakıfbank kaçta kapanıyor 2021 yılıda diye merak eden veya Vakıfbank kaçta açılıyor? diye soranlar bu sayfada yer alan bilgilere göz atabilir. Siz de Vakıfbank’ın çalışma saatlerinde banka şubesine giderek işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz.

 

Ülkemizde hizmet veren kamu bankaları arasında yer alan Vakıfbank, oldukça yoğun şekilde büyük bir müşteri portföyüne hizmet vermeye devam etmektedir. Siz de Vakıfbank kaçta açılıyor sorusuna yantı aşağıda yer alan bilgiler doğrultusunda alabilirsiniz. Günümüzde bir çok banka şubeleri ortak çalışma saatlerinde hizmetine devam etmektedir. Bankaların açılış ve kapanış saatlerini sitemizde paylaşmaya devam ediyoruz. Kredibankalar.com olarak en güncel ve doğru bilgileri sizlere sunarak, bilginin ulaşılabilirliğini sadeleştirerek aktarıyoruz. Aynı konu içerisinde ilgili konular ile ilgili pek çok farklı bilgilere de anında ulaşabilirsiniz.

VAKIFBANK KAÇTA AÇILIYOR?

2021 yılında Vakıfbank saat 09:00 itibariyle hizmet vermeye başlamaktadır. Siz de saat 09:00’dan sonra Vakıfbank şubelerine giderek eft ve havale gibi para transferlerinin yanı sıra para çekme ve para yatırma, kredi ve kredi kartı başvurusu, kredi ve kredi kartı borç ödeme, fatura ödemeleri, yatırım işlemleri, vadeli hesap açma veya kapama, hesap başvurusu, internet bankacılığı şifresi alma veya değiştirme, bilgi güncelleme ve pek çok farklı işlemleri gerçekleştirebilirsiniz. Banka saat 12:30 – 13:30 saatleri arasında öğle molası olduğu için kapalıdır. Saat 13:30’dan sonra hizmetini sürdürmeye devam etmektedir.

VAKIFBANK KAÇTA KAPANIYOR?
Vakıbank şubeleri saat 17:30’dan itibaren kapanmaktadır. 17:30’da kapılar kapanmakta ve içeride klan müşterilerin işlemleri tamamlandıktan sonra tamamen kapanan Vakıfbank şubeleri, bir sonraki iş günü saat 09:00’da hizmet vermeye devam edecektir. Eğer Vakıfbank çalışma saatleri içerisinde şubelere gidemiyorsanız, siz de Vakıfbank müşteri hizmetleri çağrı merkezini 7/24 arayabilir ve bütün bankacılık işlemlerinizi telefon bankacılığından gerçekleştirebilirsiniz. Ayrıca Vakıfbank internet şubesine  (https://www.vakifbank.com.tr) girerek de tüm banka işlemlerinizi anında gerçekleştirebilirsiniz. Bu sayfamızda yer alan bilgiler ile siz de Vakıfbank kaçta kapanıyor 2021 sorusuna cevap bulabilirsiniz. Ayrıca aşağıda yer alan ilgili sayfalara da göz atabilirsiniz.

Bankalar kaçta açılıyor?
Vakıfbank kredi başvurusu
Eft saatleri

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir