Vakıfbank Kredi Kartı Başvurusu

featured

2019 yılında kredi kartına sahip olmak istiyorsanız Vakıfbank’ın çeşitli kredi kartlarından faydalanabilirsiniz. Vakıfbank kredi kartı başvurusu 2019 yılında hangi kanallar aracılığı ile yapılıyor öğrenmek istiyorsanız, sayfamızdaki bilgilere göz atabilirsiniz.

 

1954 yılında kurulan Vakıfbank, Türkiye’nin 7. Büyük bankasıdır. Sektöründe önde gelen bankalar arasında gösterilen Vakıfbank’tan kredi kartı başvurusu yapabilirsiniz. Peki, Vakıfbank kredi kartı başvurusu nasıl yapılmaktadır? Vakıfbank’ın kredi kartına sahip olmak isteyenler, nereye başvuru yapacaklar? Vakıfbank kredi kartına sahip olarak, çeşitli taksit imkanlarından ve özel kampanyalardan yararlanabilirsiniz. Sizler de, sayfamızdaki bilgilere göz atarak, Vakıfbank kredi kartları hakkında detaylı bilgiye sahip olabilirsiniz.

Vakıfbank Kredi Kartı Başvurusu

Vakıfbank’ın avantajlı kredi kartlarına 2019 yılında da sahip olabilirsiniz. Vakıfbank’ın en çok kullanılan kredi kartlarını, özelliklerini ve başvuru yollarını araştırdık. Vakıfbank kredi kartları ve çeşitleri hakkında detaylı bilgiye, haberimizin devamından ulaşabilirsiniz. Aşağıdaki başvuru kanallarından birisini tercih ederek başvurunuzu Vakıfbank’a iletebilir, onaylandıktan sonra siz de kredi kartınızı hemen kullanabilirsiniz.

Vakıfbank direkt kredi kartı başvurusu
Vakıfbank’ın direkt mobil uygulamasını indirerek, hızlı bir şekilde kredi kartı başvurunuzu yapabilirsiniz. Android ve İos uygulama marketlerinden ücretsiz indirebilir, istediğiniz kredi kartına başvurunuzu yapabilirsiniz.

 

Vakıfbank iletişim merkezinden kredi kartı başvurusu
0850 222 0 724 / 444 0 724 Vakıfbank iletişim merkezini arayarak, çalışana kredi kartı başvuru talebinizi iletebilirsiniz. Sizden istenilen bilgileri eksiksiz şekilde paylaştıktan sonra, kredi kartı başvuru talebinizi banka şubesine iletebilirsiniz.

 

Vakıfbank şubelerinden kredi kartı başvurusu
Bulunduğunuz lokasyona en yakın Vakıfbank şubesine giderek kredi kartı başvurusu yapabilirsiniz. maaş bordronuzu ve T.C kimliğinizin fotokopisini çalışana vererek, kredi notunuzun iyi olması durumda kredi kartınızı alabilirsiniz.

 

Vakıfbank atm’lerinden kredi kartı başvurusu
Vakıfbank müşteri olan ve olmayan her vatandaş atm’lerden kolaylıkla kredi kartı başvurularını gerçekleştirebilirler.

İlginizi çekebilir: Ziraat Bankası kredi kartı başvurusu

Vakıfbank Kredi Kartı Özellikleri
Vakıfbank kredi kartlarına sahip olarak alışverişlerinizde taksit imkanlarından, özel kampanyalardan yararlanabilirsiniz. Yurt içi ve yurt dışı alışverişlerinizde kullanabilirsiniz. Nakit ihtiyaçlarınıza son verebilir, internetten güvenli bir şekilde alışveriş yapabilirsiniz. Vakıfbank taraftar kredi kartlarıyla, takımızına özel sürprizlerden, kampanyalardan yararlanmanız mümkün. Milplus kartlar ile kazandığınız puanlarla otel/ tur rezervasyonu yaptırabilir, uçak bileti satın alabilirsiniz. Yurt dışı seyahatlerinizde, ‘seyahat sigortasından’ ücretsiz yararlanabilirsiniz. Platinum kredi kartları ile yapacağınız alışverişlerde, 100 $ ve üzeri harcamalarına % 5 indirim fırsatından yararlanabilirsiniz. Rail& Miles kredi kartınızla tren yolculuklarında çeşitli avantajlarından yararlanabilirsiniz.

E- ticarette puan kazanmak, indirimli sinema bileti almak isteyen üniversite öğrencileri de Like Card başvurusunda bulunabilirler. Vakıfbank’ın ortak markala Ases, Kamusen, Öğretmenim, Şişli ve Üsküdar kartları ile de size özel fırsatlardan yararlanabilirsiniz. Yıllık kart ücreti ödemeden, puan kazanabilir, taksit fırsatlarından yararlanabilirsiniz. İnternetten alışveriş yapmayı seven vatandaşlarımız için Vakıfbank kredi kartı fırsatı sunuyor. Sanal kart ile, yurt içi ve yurt dışı internet sitelerinden güvenli bir şekilde alışverişlerinizi gerçekleştirebilirsiniz.

Şirket ise konaklama, seyahat, temsil vb. gibi harcamalarını Vakıfbank Business Card ile yapabilirler. Vakıfbank tarımla uğraşan vatandaşlarımıza da çeşitli fırsatlar sunmaktadır. Tarımsal faaliyetleriniz sırasında giderlerinizi finanse edebilir, indirimli faiz oranlarından yararlanabilirsiniz. Hasat dönemine uygun vadelerden de yararlanabilirsiniz. Vakıfbank kredi kartlarının temassız ödeme özelliği ile kasalarda sıra beklemenize gerek kalmıyor. Aşağıda Vakıfbank’ın kredi kartlarını görebilirsiniz.

Vakıfbank worldcard MilPlus Taraftar kartlar
MilPlus Platinum
Rail& Miles Like card
Ortak markalı kartlar Tercih kart
Ekspress card Sanal kart
Business card Tarım kart

Yukarıda tabloda gösterilen Vakıfbank kredi kartlarını, https://www.vakifbank.com.tr/kredi-kartlari.aspx?pageID=690 adresinden detaylı şekilde inceleyebilirsiniz. Vakıfbank kredi kartı başvurusu 2019 yılında çeşitli kanallar aracılığı ile yapılmaktadır. Vakıfbank şubelerine giderek direkt olarak istediğiniz kredi kartının başvurusunu gerçekleştirebilirsiniz. Şubelere alternatif olarak iletişim merkezlerinden, internet şubeden ve atm’lerden de kredi kartı başvurunuzu gerçekleştirebilirsiniz.

Vakıfbank kredi başvurunuzu yaptıktan sonra banka, kredi notunuzu, ödeme bilgilerinizi, maaş bordronuzu ve sicilini incelemeye başlar. Olumsuz bir durumla karşılaşılmadı takdirde dilediğiniz Vakıfbank kredi kartına başvuru yapabilirsiniz. Vakıfbank kredi kartı başvurusu 2019 yılında yukarıda belirttiğimiz kanallar aracılığı ile yapılabilmektedir. Size en uygun kanaldan başvurunu gerçekleştirerek taksit imkanlarından ve özel avantajlardan yararlanabilirsiniz. Başvuru sonucunuz olumlu ise banka tarafından size geri dönüş yapılacaktır. Kredi kartınız, en kısa sürede adresinize teslim edilecektir. Vakıfbank internet şubesine girerek zaman kaybetmeden kredi kartı başvurunuzu gerçekleştirebilirsiniz. Vakıfbank kredi kartına sahip olarak avantajlardan yararlanma fırsatını kaçırmayın.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir