Vakıfbank Kredi Kartı Borcu ve Kredi Yapılandırma 2021

featured

Müjde geldi! Vakıfbank kredi kartı borcu yapılandırma kredisi 2021 yılında uygun faiz oranlarıyla veriliyor. Siz de kredi kartı borçlarınızı Vakıfbank’tan yapabilirsiniz.

 

Ziraat Bankası geçtiğimiz günlerde kredi kartı borcu olanlara uygun faiz oranıyla kredi vereceğini açıklamıştı. Bir diğer devlet bankası olarak hizmet veren Vakıfbank kredi kartı yapılandırma 2021 yılında bireysel kredi kartı müşterilerinin borcunu yapılandıracak. Bunun yanı sıra ticari ve bireysel krediler de yapılandırılacak. Ziraat Bankası ise diğer bankaların kredi kartı borçlarını 60 aya kadar yapılandırıyor. İşte tüm ayrıntılar…

İlginizi çekebilir: Ziraat Bankası kredi kartı borcu yapılandırma

VAKIFBANK KREDİ KARTI YAPILANDIRMA

Vakıfbank’ın açıkladığı yapılandırma paketine göre “Yanındaki Güç Paketi” kapsamında bireysel ve ticari kredilerin yapılandırmasıyla beraber takibe düşen ticari kredilerin faizlerinin sıfırlanmasıyla birlikte, bu krediye son başvuru tarihinin 30.04.2019 olduğu belirtiliyor. 100.000 TL takip borcu olan müşterilere 12 ay vade ve eşit aylık faizler ile kredi verilecek. Bireysel kredi kartı müşterilerine ise 24 aya kadar yüzde 1.10, 60 aya kadar kredide ise yüzde 1.20 faiz oranıyla kredi verilecek. Bu krediden sadece Vakıfbank müşterilerinin yararlanacağı da belirtilmiş durumda. Tüm ayrıntılara aşağıda yer alan yapılandırma sayfasından göz atabilirsiniz.

Vakıfbank Kredi Yapılandırma 2021

TAKİPTEKİ KREDİLERİN FAİZLERİ SIFIRLANACAK

Vakıfbank’tan kullanılan ve takibe düşen kredilerin faizleri sıfırlanarak tekrardan yapılandırma yapılacak. Paket bireysel ve ticari kredileri de kapsıyor. Vakıfbank’tan yapılan son dakika açıklamasına göre 2018 yılsonundan önce 100 bin tl altındaki kredileri takibe düşen müşterilerin borçlarını peşin yada 12 aya kadar yapılandırması halinde, takibe aktarım sonrası tüm faizleri sıfırlanacak. Ayrıca düşük faizli yapılandırma kampanyası kapsamında Vakıfbank’ta 3 milyon TL’nin altında yer alan borcun altı aya varan ödemesiz dönem ile yapılandırma imkanları sunulacak. Bireysel müşterilere 36 aya varan vadelerle kredisini yapılandırırken, kurumsal müşteriler ise 60 aya kadar yüzde 0.98 faiz oranıyla Vakıfbank yapılandırma kredisi 2021 kullanabilecek. Tüm ayrıntılar aşağıda yer alan Vakıfbank’ın resmi sayfasında.

https://www.vakifbank.com.tr/Default.aspx?pageID=2678

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir