Yapı Kredi Cebe Havale Nasıl Yapılır

featured

Yapı Kredi ‘para cepte’ ile sizler de, hesap ve Iban bilgilerine ihtiyaç duymadan cep telefonuna para transferi yapabilirsiniz. Yapı Kredi cebe havale nasıl yapılır diye merak ediyorsanız, sayfamızdaki bilgilere göz atabilirsiniz.

 

Yapı Kredi cebe havale sistemi ile banka müşteri olan ya da olmayan herkese, hesap bilgilerine gerek kalmadan, cep telefonu üzerinden para transferi yapabilirsiniz. 7 gün 24 saat boyunda dilediğiniz her an cep telefonunu bildiğiniz her kişiye para transfer edebilirsiniz. Yapı Kredi cebe havale nasıl yapılır diye merak ediyorsanız, detaylı bilgilere sayfamızdan ulaşabilirsiniz. Yapı Kredi internet ve mobil bankacılık üzerinden nasıl cebe havale yapacağınızı ve alıcının gönderilen tutarı nasıl çekeceği ile ilgili detayları haberimizden öğrenebilirsiniz.

 

 

Yapı Kredi Cebe Havale Nasıl Yapılır?

Bilmeniz gerekenler:

– Bir cep telefon numarasına “cebe havale” yapmak için; Yapı Kredi’de hesabınızın olması gerekmektedir. “Şekerbank cebe havale” işlemini sadece Yapı Kredi internet şubesi ve mobil şubeden “Yapı Kredi  hesabınızdan” yapabilirsiniz.

– Para hangi ATM’den çekilecekse, cebe havale işlemi o bankanın internet şubesinden yapılabilir. (Yapı Kredi ‘den yaptığınız cebe havale işlemi, başka bir bankanın ATM’sinden çekilemez.)

– Yapı Kredi internet şubesinden yapılan “cebe havale” işlemi sonrasında parayı sadece “Yapı Kredi ATM’lerinden” çekilebilir.

– Karşı tarafın banka hesabı olmasa bile, işlem sonrasında cep telefon numarasına gelen şifre ve gönderilen para miktarı ile “kartsız giriş” yaparak para Yapı Kredi Atm’sinden çekilebilir.

– Yanlış yaptığınız cebe havale işlemini Yapı Kredi mobil, Yapı Kredi internet şube veya Yapı Kredi müşteri hizmetlerini arayarak iptal edebilirsiniz.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR: EFT SAATLERİ

Bankaların cebe havale sistemlerini farklı adlandırabiliyor. Yapı Kredi cebe havale işlemi de ‘para cepte’ sistemi ile bilinmektedir. Yapı kredi para cepte sistemi ile cep telefonuna para transfer etmek artık mümkün! Yapı Kredi müşterisi olan ya da olmayan tanıdıklarınıza, hesap ve Iban bilgilerine gerek kalmadan sadece cep telefonları üzerinden para gönderebilirsiniz.

Bunun için yapmanız gereken:

İnternet ve mobil bankacılığa giriş yapmanız. Giriş yaptıktan sonra, para transferleri- cebe havale menüsünden para göndermek istediğiniz kişinin cep telefon numarasını ve göndereceğiniz tutarı doğru bir şekilde girin. Yapı kredi para cepte sistemiyle, günlük 500 TL gönderebilir ve 2 defa işlem yapabilirsiniz.

CEBE HAVALE İŞLEM LİMİTİ:

Haftalık ise 1000 TL gönderebilir, 4 kez işlem yapabilirsiniz. 1500 TL ise aylık gönderebileceğiniz tutardır. Yapı kredi hesabınızdan ise kendi cep telefon numaranıza havale yapamazsınız. Cebe havale işlemini, Yapı Kredi para cepte sistemi ile 7/24 gerçekleştirebilirsiniz.

Cebe havale yaptığınız alıcı da sınırlı düzeyde para çekebilmektedir. Alıcı cep telefonu numarası ile günlük 500 TL para çekebilir ve 2 defa işlem yapabilir. Haftalık 1000 TL- 4 işlem ve aylık 1.000 TL- 6 işlem yaparak para çekebilmektedir.

Cebe havale yaptığınız kişi Yapı Kredi atm’lerinden 24 saat içinde gönderilen tutarı çekmek zorundadır. Alıcı atm’lerden parayı çekerken istenilen bilgileri 3 kez yanlış girerse tutar, göndericinin hesabına geri iade edilir.  Ülkemizdeki tüm operatör numaralarına para transfer edebilirsiniz. Fakat, yabancı operatörlerin numarasına havale yapılamamaktadır. Yapı Kredi cebe havale nasıl yapılır diye merak edenler, sayfamızdaki bilgilere göz atarak, cep telefonunu bildikleri bütün tanıdıklarına para transfer edebilirler. Yapı Kredi müşteri hizmetlerini arayarak işleminizin durumunu teyit ettirebilirsiniz.

Buna da bakın: Yapı Kredi ihtiyaç kredisi

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir