Ziraat Bankası Bireysel Emeklilik İletişim Numaraları

featured

Ziraat Bankası bireysel emeklilik iletişim numarasına bu sayfadan ulaşarak, müşteri hizmetlerini arayıp siz de bireysel emeklilikle ilgili bilgi alabilir veya bireysel emekliliği iptal edebilirsiniz.

 

Devlet katkılı bireysel emeklilik sistemi son yıllarda bir çok kişi tarafından talep görmektedir. Ziraat bireysel emeklilik müşteri hizmetleri çağrı merkezini arayarak siz de bireysel emekliliğe dahil olabilir, bireysel emeklilikle ilgili bilgileri alabilir ya da bireysel emeklilik işlemini iptal edebilirsiniz. Bildiğiniz gibi yeni bir işe giren kişiler otomatik olaran BES’e dahil olur ve maaşlarının belli bir miktarı kesilerek bu sisteme eklenir. Siz de otomatik bireysel emekliliği iptal etmek için aşağıda yer alan telefon numarasını arayabilirsiniz.

Ziraat Bireysel Emeklilik İletişim

0850 222 97 00

Yukarıda yer alan telefon numarasını hafta içi her gün saat 09:00 – 19:00 arasında arayabilir ve tüm işlemlerinizi anında gerçekleştirebilirsiniz. Ziraat Bankası bireysel emeklilik internet sitesine (https://www.ziraatemeklilik.com.tr) girerek de bir çok yararlı bilgiye anında ulaşabilir, bireysel emeklilik sistemiyle ilgili daha fazla içeriği inceleyebilirsiniz. Siteye girerek emeklilik maaşı hesaplama, emeklilik birikimi hesaplama gibi araçları da kullanabilirsiniz. Yukarıda yer alan bilgileri kullanarak siz de Ziraat Bankası bireysel emeklilik numarası araması yaparak, çağrı merkezinden her türlü emeklilik işlemlerinizi vakit kaybetmeden gerçekleştirebilirsiniz.

Benzer: Ziraat müşteri hizmetleri

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir