Ziraat Bankasından Satılık Gayrimenkuller

featured

Sizde bankadan satılık ev almak istiyorsanız, Ziraat Bankasından satılık gayrimenkuller listesine bakarak size uygun olan konutu seçebilir ve satışını hemen alabilirsiniz.

Ziraat Bankası bünyesinde satılık gayrimenkuller Adana, Mersin, İstanbul, Antalya, Konya, Ankara, Bursa, İzmir ve Türkiye’nin bir çok ilinde bulunmaktadır. Ziraat Bankasından satılık daireler ile sizde en uygun konutu seçebilir ve hemen ihaleye girip satın alabilirsiniz. Ziraat Bankası bünyesinde sunduğu konut kredileri sonrasında kredinin ödenmemesi durumunda eve yasal olarak el koyabilmektedir. Yasal işlemler tamamlandıktan sonra ev banka tarafından ihale ile satışa sunulur. Peki ihale süreçleri nasıl işliyor, işte tüm ayrıntılar…

Ziraat Bankasından Satılık Gayrimenkuller

Hemen hemen tüm bankalarda aynı şekilde işleyen ev satış süreci, Ziraat Bankası’nda da aynı şekilde işlemektedir. Kapalı zarf ihale ile yapılan ihalelere herkes katılım gösterebilir. Gayrimenkul ihalesine girebilmek için belirlenen dairenin banka tarafından belirlenmiş teminat tutarını bankaya yatırmanız gerekmektedir. Bu da evin değerinin %6’sına denk gelecektir. Daha sonrasında BURADA yer alan ihale evrakları içerisinde yer alan “Gayrimenkul satın alma teklif formu” eksiksiz olarak doldurulup ilgili bankaya teslim etmeniz gerekmektedir. Ziraat Bankası e-ihaleye girebilmeniz için yine bankadan kullanıcı adı ve şifre almanız gerekmektedir. Bu şifreyi ve kullanıcı adını altıktan sonra aşağıdaki adresten satılık gayrimenkulleri inceleyebilir ve online ihaleye girebilirsiniz.

Ziraat Bankası satılık gayrimenkul ilanları için tıklayın.

Ziraat Bankası Satılık Ev İlanları

Ziraat Bankası’nın resmi sitesi üzerinden ilanları incelemek ve teklif vermek mümkündür. Eğer ihaleye giripte kazanamazsanız yatırdığınız teminat tutarını bankadan geri alabiliyorsunuz, ancak kazanıpta satış süreci tamamlanmayan ihalelerde teminat geri ödenmeyebilir. Bununla ilgili bankadan doğru bilgiyi alabilmeniz mümkündür. Eğer belirlenen gayrimenkulu banka kredisi ile almak istiyorsanız yine bankada buna göre birkaç evrak doldurmanız gerekmektedir. Ayrıca konut kredisi ile alınacak evler için bankadan konutun değerinin en fazla %75’ine kadarı kredi kullanılabilmektedir. Sizde Ziraat Bankasından satılık gayrimenkuller ilanlarına göz atarak en uygun konut, arsa, ev, arazi, çiftlik ihalelerine girebilir ve satış süreçlerini hızlandırabilirsiniz.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir