İng Bank Kredi Notu Sorgulama

featured

Kredi notu günümüzde bankacılık alanının en önemli şeylerindendir. Sizde İng Bank kredi notu sorgulama yaparak hemen kredi puanınızı öğrenebilirsiniz.

 

Ülkemizde kredi ve ürünlerinin son zamanlarda yaygınlaşmasından dolayı bankalar, kredi verecekleri kişilere oldukça dikkat ediyorlar. Böyle olunca tüketiciler kredi notunu iyi seviyede tutmaya çalışıyorlar. İng Bank kredi notu sorgulama işlemi yaparak sizde banka üzerinden güvenli şekilde kredi notunuza ulaşabilirsiniz. Kredi skorunuzu öğrendikten sonra da ne kadar kredi alabileceğinizi tahmin edebilirsiniz.

İng Bank kredi notu sorgulama

Türkiye’de özel bankacılık alanında hizmet veren ve son zamanlarda müşteri portföyünü oldukça artırmayı başaran İNG Bank üzerinden kredi notunuza ulaşabilirsiniz. Eskiden sadece Findeks üzerinden sorgulama işlemi yapılıyordu ancak, günümüzde bankalar da kredi notu sorgulama işlemini müşterilerine sunabiliyorlar. Bizde istediğimiz bankayı seçerek belli bir ücret karşılığında kredi notumuzu öğrenebiliyor ve finans alanızda daha dikkatli adımlar atabiliyoruz. Bilindiği gibi kredi notunun çok önemli hale geldiği günümüzde kimse kredi notunun düşmesini istemiyor. Böyle olunca sizde sık sık sorgulama işlemi yaparak skorunuzu bilebilir ve ona göre işlem yapabilirsiniz.İLGİLİ HABER: KREDİ NOTU SORGULAMA

İng Bank kredi notu öğrenme

İng Bank üzerinden kredi notunuzu öğrenmek istiyorsanız birkaç adımda bunu başarabilirsiniz. Müşterilerine oldukça hızlı ve güvenli şekilde hizmet sunan İNG Bank’ta ayrıca bu hizmeti tek bir mesajla öğrenebilirsiniz. KKB üzerinden skorunuza ulaşabilen İNG, hızlı şekilde kredi notunuzu size ulaştıracaktır. İng Bank findeks risk raporuna ulaşmak istiyorsanız, cep telefonunuzun mesaj bölümüne girerek “RAPOR yazıp 2205’e” sms gönderebilirsiniz. Bu işlemi kullanmak için İng Bank müşterisi olmanız gerekmektedir. İng Bank sorgulama işlemlerinde ücret talep etmektedir. Kredi notu sorgulaması yaklaşık olarak 10 ile 20 TL arasında değişmektedir. Eğer İng Bank müşterisi değilseniz ve İNG’de hesabınız bulunmuyorsa, bankanın şubesine giderek müşteri temsilcisinden sorgulama işlemi yaptırabilirsiniz. Ayrıca kredi notunuzu sorguladıktan sonra dilerseniz İng Bank kredi başvurusu yapabilir ve kredinizi anında kullanabilirsiniz. Bu konumuzu dikkatli şekilde inceleyerek İng Bank kredi notu sorgulama işlemini yapabilirsiniz. Ayrıca bankanın internet bankacılığına giriş yaptıktan sonra kredi notu sorgulaması da yapılabilmektedir. Ancak sms ile kredi notunu sorgulaması daha kolay olduğu için sizlerle bunu paylaştık.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir