Ziraat Bankası Kredi Notu Sorgulama

featured

Sizde Ziraat Bankası’ndan kredi notu sorgulamak istiyorsanız bu ekranı kullanabilirsiniz. Ziraat kredi notu hesaplama ile ilgili tümö bilgileri bu sayfadan alabilirsiniz.

 

Ziraat Bankası kredi notu sorgulama yaparak risk raporunuzu alabilirsiniz. Ziraat Bankası müşterisi olanlar artık kredi puanını hızlı ve kolay şekilde öğrenebilecek. Öyle ki günümüzde pek çok öneme sahip olan kredi notunuzu öğrenerek sizde risk analizinizi yapabilir ve finansal durumunuzu kontrol edebilirsiniz.

Ziraat Bankası Kredi Notum Kaç?

Ziraat Bankası’ndan kredi notumu nasıl öğrenebilirim diye soruyorsanız bu konuyu inceleyebilirsiniz. Ziraat Bnakası internet bankacılığına giriş yaparak Kredi Notu’nu öğrenebilirsiniz. Bunun için Ziraat Bankası internet şubesine girdikten sonra Başvurular > Risk Sorgulaması > KKB risk raporu bölümüne gelerek kolaylıkla kredi notunuzu sorgulayabilirsiniz. Bunun için belli bir ücret ödemeniz gerekmektedir, ücreti ödedikten hemen sonra kredi notunuz ekrana yansıtılır. Yine kredi notunu aynı gün içesinde bir defa sorguladıktan sonra diğer seferlerde ücret alınmayacaktır. Ayrıca şunu da belirtelim, hangi bankadan sorgulama yaparsanız yapın Kredi Notu, Findeks tarafından sorgulanır ve o kuruma ücreti verilir.

Aynı zamanda Ziraat mobil şubeden de sorgulama yapabilirsiniz. Aynı menüler sayesinde yukarıdaki anlatımdaki gibi kredi notunuzu öğrenmek mümkündür. Sorguladığınız kredi notunuz ile finansal durumunuzu öğrenebilir, kredi kartı borçları, geçmiş kredi ödemeleri gibi şeyleri inceleyebilirsiniz. Raporda yine kırmızıyla işaretli bölümler kredi notunun neden düştüğünü belirtmektedir. Yeşil olarak ayrılan alanlar ise kredi notunuzu yükseltebilecek etkenleri içermektedir. Ziraat Bankası kredi notu sorgulama yapmak isteyenler bu konuda yer alan bilgilerden yararlanabilir.

Bunlara da bakabilirsiniz:

Ücretsiz kredi notu sorgulama
Kredi notunu etkileyen faktörler
Kredi Notu Sorgulama Ekranı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir