Akbank Altın Hesabı Açma ve Özellikleri

featured

Akbank altın mevduat hesabı ile siz de altın alış satış işlemlerini internet bankacılığından yapabilirsiniz. Bu sayfada yer alan bilgilerle Akbank altın hesabı açabilir ve hemen altınlarınızı Akbank’ta değerlendirmeye başlayabilirsiniz.

 

Bankalarda altın hesabı açarak, piyasa koşullarına göre altın al-sat yapmak mı istiyorsunuz? O halde Türkiye’de en çok tercih edilen bankalardan olan Akbank altın hesabı ile siz de para kazanmaya başlayabilirsiniz. Bu sayfamızda yer alan bilgiler ile Akbank’tan altın hesabı açabilir, altın mevduat hesabında gram cinsinden 24 ayar altın alarak geleceğinize yatırım yapabilirsiniz. Altın hesabı açtıktan sonra altın alımı yapmak için hesabınızda TL, USD veya EURO cinsinden para olması gerekmektedir. İşte Akbank altın hesabı özellikleri ve hesap açma yolları.Akbank Altın Hesabı

Altın hesapları, yastık altında bulunan altınların piyasaya girerek ekonomiye can vermesi amacıyla yakın dönemde bankalar tarafından kullanılmaya başlanmıştır. Akbank’ta altın hesabı açarak 24 ayar gram cinsinden altınları alarak aynı anda bozdurabilir ve altın yükseldiğinde kar edebilirsiniz. 1,2,5,10 gr. ve katlarında gram altınları şubelerden teslim alabilir, altın hesabınızda bulunan altınlara özel olarak Akbank altın hediye çeki düzenletebilirsiniz. Akbank altın hesabında minimum işlem 0,01 gram olmaktadır. Şubeye verilecek otomatik talimat ile belirli zamanlarda altın alımını otomatik şekilde yapabilirsiniz. Altın hesabında bulunan altınları farklı bir kişiye havale yapabilirsiniz. Akbank Direk internet şubesi üzerinden veya mobil şubeden hesap açabilirsiniz. Ayrıca Akbank altın hesaplarında hesap işletim ücreti de alınmaz.

Akbank Altın Hesabı Açma

Akbank şubelerinden veya Akbank internet şubesinden (Buraya Tıklayınız) kolaylıkla yeni bir altın hesabı açabilirsiniz. Yukarıda yer alan sayfaya gittikten sonra internet şubesine giriş yapınız ve hesaplar menüsünden altın hesabı açınız. Eğer Akbank’ta hesabınız yoksa altın hesabını da kullanamazsınız, altın hesabını kullanabilmek için ilk olarak Akbank hesap açma sayfasını inceleyebilirsiniz. Hesabınızı açtıktan sonra internet bankacılığını kullanabilmek için şifre almanız gerekmektedir. Bunlar için de aşağıdaki ilgili linkleri inceleyebilir ve yeni bir altın hesabı açabilirsiniz.

link: Akbank hesap açma
link: Akbank internet şifresi alma

Akbank Altın Hesabı Alış Satış

Altın hesaplarında TMSF 100.000 TL’ye kadar güvence vermektedir. Bundan dolayı altınlarınız 7/24 banka tarafından güvenli şekilde saklanır. Günümüzde ve geçmişte en güvenilir yatırım aracının altın olduğunu herkes bilmektedir. Siz de uzun dönemde para kazanmak ve paranızı değerlendirmek istiyorsanız Akbank altın hesabı alış satış işlemleri ile altın alıp satabilir ve para kazanabilirsiniz. İnternet bankacılığından altın hesabını 7/24 yönetebilirsiniz, bundan dolayı altın yükseldiğinde bozdurabilir, düştüğünde alım yapabilirsiniz. Piyasaları takip ederek al-sat yaparak altınlarınızı daha yüksek bedelle değerlendirebilirsiniz. Örneğin 20 gram altını gramı 185 TL’den aldıktan sonra altın 200 TL olunca bozdurabilir ve 300 TL kar edebilirsiniz.

Akbank Altın Günleri

Akbank gram altın alış-satışının yanı sıra Akbank’ta altın günleri de olmaktadır. Siz de yastık altında bulunan altınlarınızı belirli günlerde Akbank altın hesabınıza yatırabilirsiniz. Altınlarınızı bozdurmadan, Akbank altın hesabınıza yatırabilir ve değerlenmesini sağlayabilirsiniz. Çeyrek, gram fark etmeksizin tüm altınlarınızı Akbank hesabınıza yatırabilirsiniz. Şubelerdeki altın günlerine katılabilir, siz de altın biriktirmeye başlayabilirsiniz. Altınları teslim almak istiyorsanız GRAM ALTIN olarak şubelerden alabilirsiniz. Ayrıca temmuz ayında yapılan bir kampanya ile Temmuz ayı boyunca şubelere getirilen 100 gr. altın getirip, 500 gr. üzerinde bakiyeyle 1 yıl boyunca %2 faiz kazancı elde edebilirsiniz. Buraya tıkladıktan sonra Akbank sayfasına yönlendirilir ve diğer ayrıntılara da ulaşabilirsiniz. Siz de Akbank altın hesabı sayesinde altınlarınızı Akbank’ta değerlendirebilirsiniz. Ayrıca Akbank vadeli altın hesabı açarak, hem altınlar üzerinden faiz kazanabilir, hem de altının artış olmasından da para kazanabilirsiniz. Altın faiz oranları için şubelerden bilgi alabilirsiniz.

İLGİLİ:
Altın hesabı hangi banka avantajlı?

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir