Akbank Axess Kredi Kartı Başvurusu (Anında Onay)

featured

Bu sayfadan Akbank kredi kartı başvurusu için gerekli bilgileri ve başvuru kanallarını inceleyebilir, anında onaylanan kredi kartınızı hemen alabilirsiniz.

 

Akbank’ın kredi kartlarından en çok tercih edilen Axess’e sahip olmak ister misin? O halde Akbank Axess kredi kartı başvurusu yapmak için sizlere sunacağımız adımlar sayesinde “hemen başvur” seçeneğini değerlendirin. Akbank dünyasında sizde yerinizi alarak kredi kartınızı alabilir ve alışverişlerinizde kullanarak avantajlardan yararlanabilirsiniz. En avantajlı kredi kartları arasında yer alan Axess kart başvuru adımları ve kartın özelliklerini bu sayfadan ulaşabilirsiniz.

Akbank kredi kartı başvurusu
Acil nakit ihtiyaçlarınız için 7/24 nakit çekim, tek bir sms göndererek 500 TL kredi, fazla taksit özelliği, borç transferi, alışverişlerde chip para kazanma, mil puan kazanarak uçuşlarda harcayabilme ve bir çok özellikle karşımızda Axess kredi kartı! Kolay ve hızlı başvuru adımlarını tamamladıktan sonra eğer başvurunuz onaylanırsa kartınız bir kaç gün içerisinde adresinize kadar gönderilecektir. Kredi kartı limitiniz, aylık net gelirinize ve kredi notunuza göre verilecek olup, daha sonra düzenli kullanım sonucunda limitinizi de artırabilirsiniz. Eğer Akbank’ta hesabınız bulunuyor ve internet bankacılığını kullanıyorsanız, internet şubeye yada Akbank Direkt mobil uygulamaya girerek kredi kartı başvurusunu hemen yapabilirsiniz. Bu seçenekte banka şubesine gitmeden kart başvurunuzu tamamlamış olursunuz. Diğer yandan 444 2 525 numaralı Akbank müşteri hizmetlerini arayarak kredi kartı başvurusu yapılabilmektedir. Müşteri temsilcisi sizden bir kaç bilgi (kimlik bilgileriniz, anne kızlık soyadı, cep telefon numarası, ikametgah adresi, maaşınız gibi) aldıktan sonra kart başvurunuzu yapacak ve bir kaç gün içerisinde tarafınıza dönüş yapılacaktır. İşte Akbank Axess kart için bazı başvuru kanalları;

İnternetten kredi kartı başvurusu
Akbank Axess kredi kartı başvurusunu online olarak yapmak istiyorsanız buraya tıklayarak Akbank sitesine gidin. Akbank’ın resmi web sitesine gittiğinizde ise adınız, soyadınız, tc kimlik ve diğer bilgileri doldurduktan sonra “Gönder” butonuna tıklarsanız Akbank sitesi üzerinden başvurunuzu bankaya göndermiş olursunuz. Banka başvuruları hızlı şekilde inceleyip cep telefon numaranıza başvuru sonucu hakkında geri dönüş yapacaktır.

 

Akbank Direkt Kredi kartı başvurusu
Akbank Direkt Mobil uygulaması ile hızlı yoldan Axess kredi kartınızı alabilirsiniz. Başvurular bölümünden kredi kartı başvurusu menüsüne gelerek istenilen bilgileri doldurun. Onayladıktan hemen sonra başvurunuz banka tarafından değerlendirmeye alınacaktır.

 

Müşteri hizmetlerinden Axess kredi kartı başvurusu
Akbank’ın sürekli olarak hizmet veren müşteri hizmetlerini arayarak kredi kartı başvunuzu yapabilirsiniz. Bunun için 444 25 25 ya da 0850 222 2525’i aramanız ve kredi kartı başvurusu yapmanız için müşteri temsilcisiyle görüşmeniz gerekmektedir. Müşteri temsilcisi, sizden doğum tarihinizi, tc kimlik numaranızı ve bazı bilgileri isteyecektir. Bu bilgileri ilettikten sonra güvenli olarak kredi kartı başvurusunu bankaya iletebilirsiniz.

 

Banka şubelerinden
Akbank’ın en yakın banka şubesine giderek kredi kartı başvurunuzu yapabilirsiniz. Bazı durumlarda aynı anda sonuçlanan başvurular, bazen ise saatler içerisinde belli olmaktadır. Müşteri temsilcileri aracılığıyla başvurunuzu yapabilirsiniz.

 

Atmlerden kredi kartı başvurusu
Akbank’ın atm’leri aracılığıyla kartınızla giriş yaptıktan sonra başvuru > kredi kart başvurusu menüsüne gelerek istenilen bilgileri doldurun. Onayladıktan sonra başvurunuz bankaya iletilecektir.

Akbank kredi kartı internet alışverişi açtırma
Axess kartınızı internet alışverişlerine açtırmak için bankaya talimat vermeniz gerekmektedir. Bunun için cep telefonunuzdan İNTERNET yazarak 8885’e sms göndermeniz yeterli olacaktır. 31 Ocak 2018’den sonra internet üzerinden alışveriş yapabilmek için, kart sahibinin onayı gerekmektedir. Kartınız elinize ulaştıktan sonra bu özeliği aktif etmeyi de unutmayın.

 

Akbank Axess kredi kartı özellikleri

  • Nakit para çekimi.
  • Alışverişleri taksitlendirebilme özelliği.
  • Alışverişlerden chip-para kazanabilme.
  • Kazanılan chip-paralar ile alışveriş yapabilme.
  • Sms ile 500 TL kredi.
  • Hızlı para özelliği ile 9 aya kadar taksitli kredi.
  • Borç transferi özelliği.
  • Borç erteleme yapabilme.

 

Yukarıda yer alan özelliklere ek olarak, Akbank Axess kredi kartında pek çok daha fazla özellik ve avantaj yer almaktadır. Ayrıca sitemizde yer alan “en avantajlı kredi kartı” konumuzda da Akbank’ın Axess kartının olduğunu da belirtmemizde yarar var. Sizde Akbank axess kredi kartı başvurusu yapmak için bu sayfadan yararlanabilirsiniz. Online başvuru yollarını deneyerek kartınızın bir kaç gün içerisinde elinize ulaşmasını sağlayabilirsiniz.

En iyi kredi kartı hangi bankanın
Akbank kredi kartı başvuru sonucu

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir