Akbank Axess Kredi Kartı Limit Arttırma

featured

Akbank axess kredi kartı limit arttırmak mı istiyorsunuz? O halde bu sayfada yer alan bilgiler ile siz de Akbank kredi kartı limitinizi hemen arttırın.

 

Akbank kredi kartınızı alışverişlerde kullanarak avantajlı kampanyalardan yararlanabilirsiniz. Akbank kredi kartı limit arttırma yapmak isteyenlere özel olarak, bu sayfayı sizlere sunduk. Aşağıda yer alan bilgiler sayesinde Akbank’a kredi kartınızın limitini yükseltmek için başvuru yapabilirsinizz.

Axess kredi kartı limit yükseltme

Türkiye’de büyük bir müşteri kitlesi bulunan Akbank Axess kartınızın limiti yetmiyor mu? O halde bu yöntemler ile bankaya limit artırım talebinde bulunabilirsiniz. Banka talebiniz oluştuktan hemen sonra incelemeleri sonrasında size olumlu veya olumsuz olarak geri dönüş yapacaktır.

Müşteri hizmetlerinden: Akbank müşteri hizmetleri numarası 444 25 25’i arayarak kredi kartı limit arttırım talebi oluşturabilirsiniz.

Sms ile: Cep telefonunuzdan sms bölümüne girdikten sonra LIMIT, KARTIN SON 4 HANESİ, AYLIK NET GELİR, İSTENİLEN LİMİT MİKTARI bilgilerini aralarında bir boşluk bıraktıktan sonra 4566‘ya sms gönderebilirsiniz. (Örnek sms: LIMIT, 3210 1500 3500) Diğer yandan limit artırım talebinizi banka şubesine giderek de yapabilirsiniz. Ayrıca Akbank ATM’lerine kartınızı taktıktan sonra limit işlemleri bölümünden kart limitinizi yükseltmek için talepte bulunabilirsiniz.

Akbank internet: Akbank internet şubesine (https://www.akbank.com) giriş yaparak veya Akbank Direkt uygulaması üzerinden “kart işlemleri” menüsünden limit artırım talebi oluşturabilirsiniz. Bu sayfada yer alan bilgiler sayesinde Akbank kredi kartı limit arttırma talebinde bulunabilir ve limitinizi yükseltebilirsiniz.

Akbank kredi kartı şifre alma
Akbank artı para limit artırımı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir