Akbank Banka Kartı Şifresi Alma Yöntemleri

featured

Akbank kart şifresi öğrenme işlemleri nasıl yapılır diye merak edenler bu sayfaya bakabilir. Akbank kart şifresi alma, değiştirme işlemleri sms ile veya internet bankacılığı, çağrı merkezinden kolaylıkla oluşturulabilir.

 

Akbank’tan yeni bir banka hesap kartı almışsanız ve kart şifresini henüz oluşturmadıysanız bu sayfada yer alan bilgiler sayesinde sizde yeni kart şifrenizi tanımlayabilirsiniz. Akbank kart şifresi alma yöntemlerini bu sayfada sizler için hazırladık. İnternet bankacılığından, telefon bankacılığından ve cep telefonunuzdan sms göndererek yeni kart şifrenizi oluşturabilirsiniz. Akbank banka kartı ile istediğiniz yerde (hesapta bakiye olması halinde) alışveriş yapabilirsiniz. Havale, eft, otomatik ödeme gibi işlemlerin yanı sıra pek çok farklı işlem için kartınızı kullanabilirsiniz.

AKBANK KART ŞİFRESİ ÖĞRENME
İlk olarak Akbank’ta henüz hesabı olmayanlar için kısa bir açıklama yapalım. Siz de Akbank banka kartına sahip olmak istiyorsanız, Akbank şubelerine giderek hemen ücretsiz bir hesap açabilirsiniz. Hesap açma işlemlerinden sonra kartınız size en kısa zamanda teslim edilecek ve yeni bir şifre oluşturmanız istenecektir. Kart yaklaşık 1 hafta içerisinde Akbank kuryeleri tarafından size teslim edilir. Eğer adresinize ulaşılmıyor ve kart size teslim edilemiyorsa kurye en yakın Akbank şubesine kartı bırakacaktır. Siz de banka şubesine giderek kartı teslim almanız gerekmektedir. Akbank kartınıza internet şubeden, telefon bankacılığından ve sms ile kart şifresi alabilirsiniz.

Şubeye Gitmeden Karta Şifre Alma
1. Sms ile şifre alma: KKSIFRE yazdıktan sonra boşluk bırakıp şifre almak istediğiniz kartınızın son 4 hanesini 4425’e yollayın.
2. İnternet şubesinden şifre alma: Akbank Direkt > kartlarım > Şifre > Güvenlik > Şifre Belirleme adımına gelerek kolaylıkla şifrenizi alabilirsiniz.
3. Müşteri hizmetlerinden: Akbank müşteri hizmetleri numarası 444 25 25’i arayarak yeni kart şifresi alabilirsiniz.

Bu sayfamızda Akbank’ın yeni kredi kartı ve banka kartı şifresi alabilmek için gerekli bilgileri hazırladık. Akbank kart şifresi alma araştırması yapan ve konu hakkında detaylı bilgi sahibi olmak isteyenler sayfamızı inceleyebilir.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir