Akbank Kaçta Açılıyor (Akbank Açılış Saati 2023)

featured

Akbank’a sabah saatlerinde gidecek olan kişiler Akbank kaçta açılıyor diye merak etmektedir. Siz de bu sayfada yer alan bilgiler ile, Akbank açılış saati doğrultusunda banka şubesine giderek tüm bankacılık işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz.

 

Akbank, ülkemizde tercih edilen büyük bankalardan olduğundan dolayı oldukça yoğun şekilde çalışmaktadır. Bundan dolayı sabah saatlerinde bankanın şubesine giderek işlemlerini tamamlamak isteyen Akbank müşterileri, Akbank kaçta açılıyor diye soru sormaktadır. Biz de aşağıda yer alan bilgiler doğrultusunda sizler için Akbank şubelerinin çalışma saatlerini bu sayfada toparladık. Akbank açılış ve kapanış saatlerini kontrol ederek sizde gün içerisindeki planınızı buna göre yapabilir, şubeye mesayi saatleri içerisinde giderek tüm bankacılık işlemlerinizi kolaylıkla gerçekleştirebilirsiniz.

AKBANK AÇILIŞ SAATİ 2021

Akbank şubeleri saat 09:00‘dan itibaren açılmakta ve hizmete başlamaktadır. Siz de haftaiçi 09:00’dan sonra Akbank şubelerine giderek tüm bankacılık işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz. Akbank şubelerinden kredi başvurusu, kredi kartı başvurusu, eft ve havale gibi para transfer işlemleri, bilgi güncelleme, hesap açma, internet şubesi şifre alma, para yatırma ve para çekme, döviz alım ve bozdurma işlemleri, kiralık kasa işlemleri, vadeli hesap açma veya kapama işlemleri, bireysel emeklilik sistemine kayıt ve bilgi alma işlemleri gibi pek çok farklı banka işlemlerini yapabilirsiniz. Ayrıca sizler için önerimiz Akbank şubelerine giderek sıra beklemek yerine bu saydığımız işlemleri, Akbank internet şubesine (https://www.akbank.com) giriş yaparak da gerçekleştirebilirsiniz. Ayrıca Akbank Direkt mobil uygulaması ile de işlemlerinizi mobilden yapabilir, vakit kaybını önleyebilirsiniz. Diğer yandan bir çok bankacılık işlemini Akbank müşteri hizmetleri çağrı merkezi (444 25 25) araması yaparak da tamamlayabilirsiniz.

İLGİLİ: Akbank hesap açma
Akbank bakiye sorgulama

Akbank Çalışma Saatleri

Akbank sabah saat 09:00’da açılmakta öğlen 12:30’a kadar hizmetine devam etmektedir. 12:30 – 13:30 arası yemek saati olduğundan banka şubeleri kapalıdır. Saat 13:30’da açılan Akbank saat 17:30’a kadar hizmetini sürdürmektedir. Siz de Akbank kaçta açılıyor diye merak ediyorsanız bu bilgilere göre hareket edebilir, günlük planlamalarınızı yaparak Akbank şubesine gittikten sonra, bankacılık işlemlerinizi kolaylıkla gerçekleştirebilirsiniz. Akbank şubelerine giderken yanınızda kimlik belgenizi de almayı unutmayınız.

İLGİLİ:

Bankalar kaçta açılıyor?
Akbank çalışma saati 2018

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir