Akbank Konut Kredisi Hesaplama

featured

Eğer siz de bir ev sahibi olmak istiyorsanız, bu sayfada yer alan bilgiler ile Akbank konut kredisi hesaplama 2021 yılında yaparak, ev kredisi faiz oranlarını karşılaştırabilir, hemen konut kredisi başvurusu yapabilirsiniz.

 

En uygun konut kredisini arıyorsanız, Akbank’ın pek çok farklı seçenekte sunulan konut kredisi tekliflerini değerlendirebilirsiniz. Bu sayfadan Akbank kredi hesaplama örneklerini karşılaştırabilir, Akbank konut kredileri hakkında genel bilgileri alabilir ve hemen konut kredisi başvurusunu yaparak kredinizi kullanabilirsiniz.

Akbank Konut Kredisi Hesaplama
Akbank, en uygun faiz oranlarıyla kredi vermeye devam etmektedir. Kira öder gibi ev sahibi olmak isteyenlere özel Akbank’ta farklı seçenekler mevcuttur. Akbank’ta 5 farklı kategoride mortgage, konut kredisi verilmektedir. Bu kredi türlerinin özellikleri hakkında bilgileri aşağıda bulabilir, kredi seçeneklerini değerlendirebilirsiniz. Ayrıca aşağıda bulunan güncel faiz oranları ve hesaplama tablolarıan göz atarak hemen en yakın Akbank şubesine giderek kredi başvurusunu yapabilirsiniz. Sitemiz üzerinde bulunan konut kredilerini karşılaştırarak en uygun faizli konut kredisi veren bankayı tespit edebilirsiniz.

Aşağıda yer alan Akbank konut kredisi hesaplama örnekleri Akbank web sitesinden 07.06.2018 günün yapılmış olup, banka piyasa koşullarına göre faiz oranlarını değiştirebilmektedir. Ayrıca konut kredilerinden 250 TL kredi tahsis ücreti, 850 TL ekspertiz ücreti Akbank tarafından alınmaktadır. Akbank konut kredisi aylık maliyet oranı %1,5071 olarak hesaplanmaktadır, taşınır rehin ücreti olarak 116 TL banka tarafından tahsil edilir. Bunlara ek olarak sigorta, Dask prim ücreti gibi ek ücretler çıkabilmektedir. “Geri ödemesi” ile belirtilen kısımda bu ücretler yansıtılmamış olabilir. Lütfen kredi başvurusu yapmadan önce faiz oranlarını ve toplam maliyeti gibi bilgileri yeniden kontrol ediniz.

 

Hesaplama aracını kullan: Akbank konut kredisi hesapla
Sabit Faizli Konut Kredisi
Akbank sabit faizli konut kredisi ile ev sahibi olabilirsiniz. Sabit faizli, eşit taksitli konut kredisi ile piyasadaki faiz dalgalanmasından etkilenmezsiniz. Yıldan yıla aylık geliriniz artış gösterir ve taksit ödemeleri sabit kalarak gelire göre düşer, bu sayede her yıl ödemelerinizi daha rahat yapabilirsiniz. Anapara borcu ise gittikçe artış gösteren oranlarda azalmaktadır.

Akbank Ara Ödemeli Konut Kredisi

%1,41 faiz oranlarıyla ev sahibi olmak istiyorsanız Akbank konut kredilerinden birine hemen başvuru yapabilirsiniz. Akbank ara ödemeli konut kredisi seçeneğinde, 3, 6 veya 12 ayda bir ödeme kolaylığı sayesinde kredi taksitlerini azaltabilir ve toplam faiz ödemesinden avantaj sağlayabilirsiniz. Bu kredi seçeği sabit faizlidir, 3 – 6 – 12 ayda bir ödeme yapabilirsiniz, arama ödemeler için komisyon vermezsiniz, ek gelirlerinizle ara ödemeler yaparak taksit tutarını düşürebilirsiniz, ara ödemelerle kredi borcunuzu düşürerek daha uygun faiz ödersiniz. Bu kredi türü dönemsel ek geliri olan ve eline geçen ek gelirlerle ödemeler yaparak faizleri düşürmek isteyen kişiler için uygundur.

Akbank İndirimli Konut Kredisi

İndirimli Mortgage seçeneğinde ise, kredi faiz ödemelerinin bir kısmını önden yatırarak kredi faiz oranlarını ve aylık taksit tutarını düşebilirsiniz. Ödenecek peşin faiz tutarına göre faiz oranları değişmektedir. Vade boyunca sabit faiz uygulanır ve aylık ödemeler değişmez. Ayrıca bu kredi türünde faiz oranlarını kredi başvurusu yapan kişi belirler. Peşin parası olanlar için en ideal kredi türü bizde budur.

Akbank Peşinatsız Konut Kredisi

Almak istediğiniz evin değerinin %100’üne kadarını bu kredi kapsamında kullanabilirsiniz. Sabit faizli, ekspertiz bedelinin tamamı krediledirilen, 120 aya varan vadelerle bu krediyi Akbank’tan alabilirsiniz. Satın alacağı eve peşinat ödemek istemeyenler için en ideal konut kredisi türü ise budur. Akbank’ta daha fazla konut kredisi tekliflerine göz atabilir ve sizde hayalinizdeki evi Akbank konut kredisi kullanarak alabilirsiniz. Bu sayfada yer alan Akbank konut kredisi hesaplama tablolarına göz atabilir, bütçe planlamalarınızı bu doğrultuda yapabilirsiniz. Ayrıca aşağıda bulunan ilgili içerikler size yardımcı olabilir.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir