Akbank Kredi Faiz Oranları 2023

featured

Akbank kredi faiz oranları 2021: İhtiyaç kredisi, taşıt kredisi ve konut kredisi faiz oranları bu sayfada.

 

Kredi başvurusu yapmadan önce bankaların faiz oranlarını karşılaştırarak en uygun faizli krediyi kullanabilirsiniz. Siz de internet üzerinden faiz oranları ve kredi kampanyalarını inceleyip karşılaştırarak, kredi kullanırken cebinizden daha fazla faiz parasının çıkmasını önleyerek kar edebilirsiniz. Bu sayfadaki bilgilere göz atarak Akbank kredi faiz oranları 2021 yılına ait verilere ulaşabileceğiniz gibi, alt başlıklara da göz atarak kredi hesaplamaları, bankaların faiz karşılaştırmaları, kredi için gerekli belgeler ve kredilerle alakalı güncel bilgilere de ulaşabilirsiniz.

Akbank Kredi Faiz Oranları
Geçtiğimiz yıl kredi faizleri doların artışıyla beraber oldukça yüksek seviyelere çıkmıştı. Doların düşüşe geçmesiyle beraber bankaların kredi faizleri de artık yavaş yavaş “normal” seviyeye dönüş yapmaya başladı. Bankalardan kredi çekmek isteyen bir çok kişi, öncelikle kredi faizlerini araştırmakta, bankaların faizlerini karşılaştırarak en uygun faizli krediyi tercih etmektedir. Akbank, ülkemizde hizmet veren özel bankalar arasında yer almaktadır. Kuruluşundan beridir Akbank her zaman uygun faizli krediler ve kredi kampanyalarıyla oldukça büyük bir kitleye hizmetini sunan bir bankadır. Siz de Akbank’ı tercih ederek uygun faizlerle kredinizi kullanabilirsiniz. Aşağıda bulunan ihtiyaç, taşıt ve konut kredisi faizlerini inceleyebilir, kredi hesaplamalarına göz atabilir ve Akbank kredi başvurusu yapabilirsiniz. Akbank’ın kredi faizleri, kredinin vadesi ve miktarına göre değişiklik gösterebilmektedir. Ayrıca piyasa koşullarına göre faizler anlık olarak değişebilir. Akbank, Türkiye’de hizmet veren özel bankalar arasında yer almaktadır. Akbank’ta her zaman uygun faiz oranlı krediler sizleri bekliyor. Siz de ihtiyaç kredisi çekmek istiyorsanız Akbank ihtiyaç kredisi faiz oranları 2021’a ait bilgilere aşağıdan ulaşabilir, diğer bankaların faizleriyle Akbank’ın faizlerini karşılaştırabilir ve en uygun krediye başvurunuzu yaparak ihtiyaçlarınızı hemen karşılayabilirsiniz.

  • Akbank ihtiyaç kredisi faiz oranı 2021: %2,09
  • Akbank konut kredisi faiz oranı 2021: %1,41
  • Akbank taşıt kredisi faiz oranı 2021: %1,53

Kredi Başvurusu Nasıl Yapılır?
Akbank ihtiyaç kredisi, taşıt kredisi ve konut kredisi başvurusu yapmak isteyen kişiler Akbank internet şubesini (https://www.akbank.com) kullanarak kredi başvurusu yapabilir. Ayrıca sms ile, müşteri hizmetlerinden, Akbank şubelerinden veya mobil şubeden de kredi başvurunuzu bankaya iletebilirsiniz. Kredi başvurusu yapıldıktan sonra banka başvuru yapan kişinin sicilini, kredi notunu, geçmiş ödemelerini, finansal durumunu, aylık geliririni gibi bilgileri incelemektedir. Bu inceleme sonrasında krediye olumlu yada olumsuz olarak dönüş yapılacaktır. İhtiyaç kredileri genellikle aynı gün sonuçlandırılırken, taşıt ve konut kredilerinde bu süre 1 haftaya kadar çıkabilmektedir. Konut kredisinde ise alınacak kredi miktarı, evin değerini en fazla %80’i, taşıt kredilerinde ise aracın kasko değerinin %70’ine kadar kredi verilebilmektedir. Araç kredisi ve ev kredisi alabilmek için yukarıda yer alan oranlarda peşinatınız olması gerekmektedir.

 

Akbank ihtiyaç kredilerinde faiz oranları %2,09‘dan başlamaktadır. Diğer bankalara göre oldukça düşük faiz oranı olarak görülen Akbank’tan siz de kredi başvurusu yaparak acil nakit ihtiyaçlarınızı karşılayabilirsiniz. Eğitim kredisi, ev hanımlarına özel kredi, çalışanlara özel kredi, emeklilere özel kredi gibi ihtiyaç kredilerin yanı sıra Akbank’tan taşıt, konut, esnaf ve bir çok farklı kredi çeşidi de bulunmaktadır. Ayrıca Akbank’ın bazı dönemlerde duyurduğu kredi kampanyalarını da takip ederek daha uygun faizli kredilerden yararlanabilirsiniz. İhtiyaç kredisi başvurusu yaptığınızda banka kredi başvurusu yapan kişinin kredi notunu, kredi sicilini, geçmiş ödemelerini, finansal durumunu, aylık gelirini sorgulamaktadır. Bu sorgulama işlemi Kredi Kayıt Bürosu (KKB) yani bilinen ismiyle kredi notu sisteminden gerçekleşmektedir. Bir kişinin bankalardan ihtiyaç kredisi kullanabilmesi için kredi notunun en az 1400 seviyesinde yer alması da gerekmektedir. Eğer kredi notunuz düşük seviyedeyse kredi başvurusu yapmadan önce ilk olarak kredi notunuzu yükseltmek için çaba sarf etmelisiniz. Aşağıda bulunan ihtiyaç kredisi hesaplama tablosunu inceleyebilirsiniz, faiz oranları kredi vadesi ve miktarına göre değişebilmektedir.

Ayrıca taşıt kredisi en fazla 5 yaşında araçlara verilmektedir, yani 2021 yılında araç kredisi kullanarak araba satın almak istiyorsanız alacağınız araç 2016 model ve üzerinde olması gerekecektir. Yukarıda bulunan Akbank kredi faiz oranları 2021 yılına ait bilgiler Akbank’ın resmi internet sitesinden alınmıştır. Faiz oranı gibi bilgiler piyasa koşullarına göre belirlendiğinden dolayı Akbank faizleri piyasaya göre anlık olarak değiştirebilmektedir. Kredi başvurusu yapmadan önce lütfen güncel faizleri kontrol ediniz.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir