Akbank Öğrenci Kredi Kartı Başvurusu

featured

Akbank öğrenci kredi kartı başvurusu yaparak üniversite öğrencileri anında kart sahibi oluyor. Siz de kredi kartı başvurunuzu yaptıktan sonra anında kartınızı alabilir ve ihtiyaçlarınızda kullanabilirsiniz.

 

Üniversite öğrencilere kredi ve kredi kartı desteğinde bulunan bankaları sitemize eklemeye devam ediyoruz. Siz de Akbank öğrenci kredi kartı sahibi olabilmek istiyorsanız, bu sayfamızda yer alan kredi kartı başvurusu yol haritasını inceleyebilir, başvuru formunu doldurabilir ve anında onaylı kartınızı alarak alışverişlerde ve nakit çekim için kullanabilirsiniz. Öğrenciye kredi kartı veren bankalardan birisi olan Akbank, Exi 26 ve Neo kart vermektedir. İstediğiniz karta aşağıda yer alan başvuru linklerini kullanarak başvurunuzu yapabilirsiniz.

AKBANK ÖĞRENCİ KREDİ KARTI

Axess Exi 26 ile üniversite öğrencileri yüksek limitli kredi kartı sahibi oluyor! “Herkes seni kartından tanıyacak” sloganı ile kartını sunan Akbank, exi26 ile üniversite öğrencilerine kredi kartı veriyor. Bol bol chip-para puan kazandıran bu kart sayesinde siz de alışverişlerinizde puan kazanabilir ve bu puanlarla alışveriş yapabilirsiniz. 1 chip-para karşılığında 1 TL veren Akbank axess exi 26 ile, kazandığınız puanları dilediğiniz gibi harcayabilirsiniz. Axess kampanyaları sayfasına göz atabilir, güncel kampanyalardan faydalanabilirsiniz. Dilerseniz alışveriş anında, isterseniz de alışverişten sonra taksitlendirme yapabilir ve ödemelerinizi aylar sonrasına ödemek üzere erteleme yapabilirsiniz. 50 TL ve üzeri harcamalarınızı faiz ödemeden 3 taksite böldürebilirsiniz.

İLGİLİ SAYFA: Öğrenci kredi kartı başvurusu (Tüm Bankalar)

Akbank exi 26 başvurusu

Akbank exi 26 öğrencilere özel kredi kartı başvurusunu yapabilmek için en yakın Akbank şubesine gitmeniz gerekmektedir. Başvuru için gerekli belgeler öğrenci belgesi ve nüfus cüzdanıdır. Daha fazla detay öğrenmek istiyorsanız 444 25 25 numaralı Akbank müşteri hizmetleri numarasını arayabilir veya Akbank şubelerini ziyaret edebilirsiniz. En bol chip para veren ve en avantajlı kredi kartları arasında yer alan Akbank öğrenci kredi kartı olarak geçen axess exi 26 ile siz de avantajlar dünyasına dahil olabilirsiniz.

İlgili: Anında kredi kartı veren bankalar

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir