Akbank Maaşları 2022

featured

Akbank maaşları 2022 yılında güncellendi. Akbank bankacı maaşlarının ne kadar olduğunu bu sayfadan öğrenebilirsiniz.

Akbank maaşları 2022 yılı araştırmasını sizler için hazırladık. Bankacı olmak ve Akbank çalışmak isteyen kişiler bu konumuzu dikkatli şekilde inceleyebilirler. Türkiye’de yerli sermayeli özel banka olarak hizmet veren Akbank’ın, oldukça yüksek müşteri portföyü bulunmaktadır. Özellikle bankada çalışmak isteyen kişiler Akbank’ta personel maaşları ne kadar diye merak edilmiştir. Fakat bankanın maaşları hakkında net bir miktar belirtmek doğru olmamaktadır.

Akbank maaşları
Akbank’ta çalışan personellerin maaşlarını öğrenmek istiyorsanız, genel olarak ortalama alınan ücretleri sizlere paylaşacağız. Akbank’ta gişe memuru olarak görev alan kişiler, genellikle asgari ücretin biraz üzerinde bir maaş almaktadır. Ancak prim ve benzeri sistemlerle çalışıldığı için maaşlar genellikle 3.200 TL olarak ödenmektedir. Akbank’ta çalışan müşteri temsilcileri ise minimum olarak 4.253 TL almaktadır. Banka şube müdürleri ise ortalama olarak 4 ile 9 bin tl arasında değişmektedir.

Gişe görevlisi 4.500 – 5.600 TL
Gişe asistanı 4.800 – 5.900 TL
Müşteri temsilcisi 4.900 – 5.100 TL
Müfettiş 5.600 – 9.800 TL
Banka müdürü 6.400 – 18.000 TL
Genel müdür 12.000 – 50.000 TL

Akbank, diğer bankalara oranla yeni uygulamalarıyla birlikte iyi bir kariyer imkanı tanımaktadır. Akbank’ta çalışan kişiler için yemek+yol parası ektradan verilmekte, ayrıca performansa dayalı olarak prim usülü çalışmaktadır. Yani çalışanların performansları baz alınarak daha çok ücret almaları sağlanmaktadır. Akbank maaşları 2022 yılında bu konuda belirtildiği şekildedir. Bankalarla ilgili bilgilere ulaşmak için sitemizin sosyal medya hesaplarını takip ediniz.

Ayrıca bankacı maaşları konumuza da göz atarak tüm bankaların ortalama personel maaşlarını öğrenebilirsiniz.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir