Akbank SMS Kredi Başvurusu

featured

Sms kredi başvurusu Akbank’tan yapmak isteyenler için 4425 SMS hattı hizmetinizdedir. Akbank sms kredi başvurusu için aşağıda yer alan bilgiler doğrultusunda hareket edebilirsiniz.

 

Türkiye’de özel bankalar arasında hizmet veren Akbank, yenilikleri ve teknolojiyi yakından takip etmesinden dolayı rakiplerini geride bırakmakta ve müşteri potansiyelini her geçen gün artırmaktadır. Akbank SMS kredi numarası yada Akbank SMS kredi başvurusu yapmak isteyenler için bu araştırmayı yaptık. Ayrıca makalenin ileriki bölümlerinde Akbank bireysel kredi faiz oranlarını da açıklayacağız.

Akbank 1948 yılında Adana’da Hacı Ömer Sabancı’nın da yer aldığı bir grup iş adamı tarafından bölgedeki pamut üreticilerini desteklemek ve finansal yardımda bulunmak amacıyla açılmıştır. Günümüzde ileri teknolojiyle hizmet veren Akbank, diğer rakiplerini geride bırakmayı ve müşterisini her geçen gün artırmayı başarmıştır. Akbank’tan sms ile kredi başvurusu yapmak isteyenler için bu araştırmayı yaptık. Kredibankalar.com olarak sizlere pratik çözümler sunmak amacıyla sık sık kredi kampanyalarını ve başvuru yollarını açıklıyoruz.

Akbank mesajla kredi başvurusu
Akbank’a SMS ile kredi başvurusu yapmak isteyenler ise telefonlarının SMS bölümüne girerek KREDİ yazıp bir boşluk bıraktıktan sonra TC Kimlik Numarası yazıp 4425‘e yollaması gerekmektedir. Akbank SMS kredi başvurusu sonucunu kısa zaman sonra değerlendirmeye alarak size geri dönüş yapacaktır. Akbank SMS ile sadece ihtiyaç kredisi başvurusu yapılmaktadır ve üst limit 20.000 TL ile sınırlı tutulmaktadır. Telefon operatörünüz Turk Telekom yada Vodafone ise SMS’i 0532 750 25 25’e göndermeniz gerekmektedir. Akbank SMS ile kredi başvurusu yapmak isteyenler için dediğimiz gibi üst limit 20 bin TL’dir.

 

Örnek SMS: Kredi 12345678900 -> 4425

 

Diğer kredi başvuru yolları:

  • Akbank ATM’leri
  • Akbank şubeleri
  • Akbank kredi ekspress hattı
  • Akbank web kredi
  • Akbank Direkt kredi

Cep telefonunuzun mesaj bölümünden KREDİ TC KİMLİK NO yazıp 4425‘e yolladığınızda banka yetkilileri olumlu yada olumsuz şekilde size dönüş yapacaktır. Kredi notunuz ve banka siciliniz değerlendirmeye alınıp olumlu dönüş yapılırsa sizi Akbank şubelerine davet edecekler ve kredinin kullandırımını şubede sağlayacaklardır. Ayrıca maksimum vade sayısı da SMS ile 36 ay tutulmuştur. 20 Bin TL üzerinde ihtiyaçlarınız için de Akbank şubelerine uğramanız gerekmektedir.
Yine güncel veriler için banka şubelerine uğrayabilir yada internet sitesi aracılığıyla oranları takip edebilirsiniz. Yukarıdaki bilgiler ile sizde Akbank SMS kredi başvurusu hızlı şekilde gerçekleştirebilir ve Akbank’a başvurunuzun ardından sonucunu da öğrenebilirsiniz.

 

Ayrıca Garanti sms krediTeb sms kredi başvurusu konularını da inceleyebilirsiniz.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir