Akbank Telefon Numarası Değiştirme

featured

AKBANK’ın internet şubesini kullanabilmek için telefon numaranızın bankada güncel olması gerekmektedir. Akbank telefon numarası güncelleme işlemlerini bu sayfa üzerinden yapabilirsiniz.

 

Türkiye’de hizmet veren özel sermayeli bankalar arasında yer alan Akbank’ın bir çok müşterisi bulunmaktadır. Bazı durumlarda telefon numaramızın güncelliğini yitirmesinden dolayı Akbank telefon numarası güncelleme yapmak isteyebilirsiniz. Bunun için aşağıda yer alan yöntemleri kullanabilirsiniz.

Akbank Telefon Değiştirme:

1- Bankada Giderek Güncelleme

Akbank şubelerine giderek müşteri temsilcisinden telefon numaranızı güncelleyebilirsiniz. Bunun için kimliğinizle beraber en yakın Akbank şubesine gidin ve müşteri temsilcisinde dolduracağınız dilekçe sayesinde anında telefon numaranızı değiştirebilirsiniz. Ayrıca internet bankacılığını kullanabilmek için yeni şifre talebinde de bulunabilirsiniz.

2 – Akbank ATM’lerinden Değiştirme

Akbank bankamatiklerinden telefon numaranızı kolaylıkla güncelleyebilirsiniz. Bunun için banka kartınızı Akbank ATM’sine giriş yaptıktan sonra ilgili menüler sayesinde kolaylıkla telefon numaranızı değiştirebilirsiniz.

Akbank telefon numarası değiştirme işlemi yukarıda yazan 2 adımdan da yapabilirsiniz. Şuan için telefon numaranızı güncellemenin seçenekleri bunlardır.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir