Nesine Para Yatırma Akbank

featured

Akbank’tan şans oyunları ödemelerini hızlı ve kolay şekilde yapabilirsiniz. Nesine para yatırma Akbank üzerinden yaparak şans oyunlarında şansınızı deneyebilirsiniz.

 

Akbank üzerinden Nesine.com sitesine para yatırmak isteyenlere özel olarak bu sayfamızı hazırladık. Akbank, Türkiye’de en çok tercih edilen özel bankalardan bir tanesidir. Akbank Nesine para yatırma isteyenler için özel olarak araştırmamızı yapıp bu konumuzu hazırladık. Nesine’ye Akbank üzerinden 3 yolla para gönderebilmeniz mümkündür, bunlar ise Akbank Direkt uygulamasından, ATM’lerden yada internet şubesinden yapabilirsiniz. Akbank’ta ayrıca Bilyoner, Misli, Birebin, Tuttur gibi diğer sitelere de ödemenizi hızlı şekilde yapabilirsiniz.

Akbank Para Yatırma Nesine

 

Sizler için 3 seçenekle de para yatırma işlemlerini net şekilde anlatacağız. Aşağıda yer alan seçeneklerden birisi ile hemen Nesine hesabınıza paranızı gönderin. İşlem ücreti olarak Akbank 1 TL komisyon almaktadır ve en az 100 tl para yollayabilirsiniz. Bunun için aşağıda yine bir hatırlatmada bulunacağız şimdi gelelim para yatırma kanallarına. Akbank’tan Nesine’ye para gönderebilmek için ilk olarak üye numaranızı bir yere not etmeniz gerekiyor. Daha sonra ise aşağıdaki yer alan yöntemlerle paranızı yatırabilirsiniz.

1 – İnternet Bankacılığı
Akbank’ın internet bankacılığına giriş yaptıktan sonra Ödeme Yap > Şans Oyunları > Nesine menüsüne gelin. Daha sonra ise karşınıza çıkan kutulara göndermek istediğiniz para miktarı ile Nesine hesabı üye numaranızı yazın. Onayladıktan sonra para Nesine hesabınıza gönderilecektir.

2 – Akbank Direkt
Akbank’ın mobil uygulamasından hızlı şekilde Nesine’ye para aktarmak için uygulamaya giriş yapın, daha sonra Ödeme Yap > Şans oyunları > Nesine menüsüne gelin. İstenilen bilgileri girdikten sonra (Nesine üye numaranız, Göndermek istenen tutar) onaylayın ve paranın nesine hesabına gönderilmesini sağlayın.

3 – ATM (Kartsız İşlem)
Akbank ATM’lerinden kartsız işlem ile para gönderebilirsiniz. Bunun için kartsız girişe tıklayın. Daha sonra Ödeme Yap > şans oyunları > Nesine menüsüne gelerek çıkan menüdeki istenilen bilgileri giriniz. Burada ayrıca TC numaranızı da isteyebilir. Bilgileri doldurduktan sonra onaylayın ve paranızı Nesine’ye gönderin. Diğer yandan, Akbank banka kartı sahibi olan kişiler de aynı şekilde para yollayabilirler.

  • Akbank’tan ödeme yapılabilen diğer kurumlar
  • Bilyoner
  • Nesine
  • Tuttur
  • Misli
  • Birebin
  • Oley
  • Türkiye Jokey Kulübü
  • Nimet Abla

Dikkat edilmesi gerekenler

Akbank, Nesine’ye para gönderimlerinde 100 TL altı işlemlerde 1 TL komisyon alırken, 100 TL ve üzeri yatırımlarda komisyon almamaktadır. Akbank’tan Nesine’ye para göndermek için, Nesine üye numaranızı mutlaka bilmeniz gerekiyor. Ayrıca en dikkat edilmesi gereken nokta ise, 2014’te çıkarılan yasaya göre başka bir kişinin şans oyunları hesabına para gönderilemez. Yani kendi TC’niz kayıtlı banka hesabından sadece kendi Nesine hesabınıza para gönderebilirsiniz.

Garanti Bankası Nesine Para yatırma

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir