Halkbank Altın Hesabı

featured

Halkbank altın hesabı açma ile siz de vadeli veya vadesiz olarak altınlarınızı Halkbank hesabında değerlendirebilirsiniz. Bu sayfadan siz de hemen altın hesabı açabilir ve altınlarınızı Halkbank güvencesiyle koruyabilirsiniz.

 

Günümüzde en iyi yatırım aracı olarak kabul edilen altın, döviz veya diğer ürünlerden daha çok talep görmeye başlamıştır. Özellikle bankaların internet bankacılığından alınıp satılabilen altın ile bir çok kişi güncel piyasaları takip ederek altın hesabı ile para kazanabilmektedir. Siz de Halkbank altın hesabı açma yaparak internet bankacılığından gram altın alım satımı yapıp veya uzun vadeli altınlarınızı hesabınızda bekleterek para kazanabilirsiniz. Sürekli değer kazanan altın sayesinde siz de uzun veya kısa vadelerle paralarınızı değerlendirebilirsiniz.

HALKBANK ALTIN HESABI

Halkbank’ta vadeli ve vadesiz olmak üzere iki çeşit altın hesabı bulunmaktadır. Vadesiz altın mevduat hesabı ile altınlarınızı bekleterek altının piyasa artışından para kazanabilirsiniz. 1 gramdan fazla altın alım satımı yapabilirsiniz. En az 0,995 saflık derecesinde, gelir vergisi kesintisi olmadan, fiziki alım/satım olmadan (internet üzerinden) vadesiz TL / Dolar / Euro hesapları ile altın alabilir veya satabilirsiniz.

İLGİLİ: Altın hesabı hangi banka avantajlı?

Vadeli mevduat altın hesabı ile de altın hesabınız için size uygun vadeyi seçtikten sonra hem altının piyasa artışından, hem de faiz kazancından para kazanabilirsiniz. Bu hesap en az 10 GR ve üzeri altın hesabı açımlarında geçerlidir.  30 – 400 gün arasında altınlarınızı vadeli şekilde yatırarak değerlendirebilirsiniz. Bu hesapta vergi gibi kesintiler gram altın cinsinden olmaktadır. Vadeli altın hesabı açabilmek için bankada vadesiz altın hesabınızın bulunması gerekmektedir. Halk Bankası’nda altın faiz oranları 0,55 – 0,85 arasında vadeye göre değişiklik göstermektedir.

Halkbank Birikimli Vadesiz Altın Hesabı

Halkbankası’ndan açacağınız birikimli altın hesabı ile ayda veya 3 ayda 1 yatıracağınız tutar ile altınlarınızı çoğaltabilirsiniz. Halkbank kredi kartınızdan otomatik ödeme talimatı vererek altın hesabınızı kontrol altında tutabilirsiniz. Kredi kartından veya hesap kartından verilen talimatlar iş günlerinde gerçekleştirilir. En az 1 gram olmak üzere altın alımı yapabilir ve istediğiniz zaman altınlarınızı bozdurabilirsiniz. Halkbank altın hesabı açabilmek için Halkbank’ta vadesiz hesabınızın olması gerekmektedir. Bunun yanı sıra Halkbank internet bankacılığı şifresi alarak, internet bankacılığı üzerinden altın alım satımı yapabilirsiniz. Aşağıdaki ilgili sayfalara bakarak Halkbank altın hesabı hakkında daha ayrıntılı bilgileri edinebilirsiniz. Ayrıca Denizbank altın hesabı sayfasına da bakabilir, altınlarınızı Denizbank’ta da değerlendirebilirsiniz.

Halkbank hesap açma
Halkbank internet şifresi alma

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir