Ziraat Bankası Altın Hesabı

featured

Birikimlerinizi değerlendirmek için Ziraat Bankası altın hesabı tam size göre. Yeni bir altın hesabı açarak paralarınızı altında değerlendirebilirsiniz, bu sayfada yer alan bilgiler ile siz de hemen Ziraat altın hesabı açabilirsiniz.

 

Günümüzde gerek kısa vade, gerekse uzun vadede güzel paralar kazandıran altın, bankalar tarafından da alım-satımı yapılmaktadır. Gram cinsinden altın alıp satarak paralarınızı değerlendirmek istiyorsanız siz de Ziraat Bankası altın hesabı açma işlemini gerçekleştirebilir, altın alım satımı yaparak para kazanabilirsiniz. Ziraat Bankası’nda farklı kategorilerde altın hesapları mevcuttur, aşağıda yer alan Ziraat altın hesabı bilgilerini inceleyebilir ve dilediğiniz hesabı açarak altınlarınızı devlet güvencesinde değerlendirebilirsiniz.

ZİRAAT BANKASI ALTIN HESABI

Ziraat’te biriken vadesiz altın hesabı veya vadeli altın mevduat hesabı açabilirsiniz. Biriken vadesiz altın hesabında paranızı altın mevduatında değerlendirirken, diğer yandan belirlenen vadelerle altın birikimleri yapabilirsiniz. Bu hesapta yer alacak altınlar 1000/1000 saflıkta altınlar olmaktadır. Bu hesapta alım satım işlemlerinde fiziki altın tesminatı yapılmaz. Otomatik ödeme talimatları vererek belirli günlerde gram altın alımı yapabilirsiniz. Hesapta bakiye olmaması halinde talimat iptal edilecektir. Ziraat vadeli altın hesabı ile de; birikimlerinizi altında değerlendirirken hem altının piyasa artışından kazanabilir, hem de bankanın sunduğu cazip faizlerden para kazanabilirsiniz. 30-400 gün vadeli olmak kaydıyla açılacak bu hesapta, minimum 10 gram altının bulunması gerekmektedir. Bu hesapta faiz oranları 0,50 ile 0,80 arasında vade süresine göre değişmektedir.

İLGİLİ: HALKBANK ALTIN HESABI

Ziraat altın hesabı açma istiyorsanız siz de Ziraat Bankası’ndan hesap açmanız ve sonrasında internet bankacılığını aktif etmeniz gerekmektedir. Şubelerden de altın alımı yapabilirsiniz ancak internet şubesini kullanarak daha pratik altın alım-satımı yapabilirsiniz. Ziraat Bankası’nda hesabınız yoksa veya internet bankacılığı şifresini almak istiyorsanız aşağıdaki ilgili konulara göz atabilirsiniz. Eğer vadeli altın hesabı açmak istiyorsanız en az 10 gram ve üzerinde altın alımı yapmalısınız. Ayrıca Akbank altın hesabı konumuza da bakarak akbank’tan altın alım satımı hakkında bilgiler alabilirsiniz.

Ziraat Bankası hesap açma
Ziraat internet şifresi alma

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir