Altın Hesabına En Yüksek Faiz Veren Bankalar

featured

Elinde bulunan altınları değerlendirmek isteyenler altına en yüksek faiz veren bankalar listesini inceleyebilir. Altın hesabına faiz 2019 yılında bu sayfada yer almaktadır.

 

Parasını değerlendirmek isteyen kişiler altın, döviz ve mevduat hesapları ile parasını değerlendirmektedir. Son zamanlarda altına en yüksek faiz veren bankalar ile mevduat hesabı değerlendirme aracına altın da eklenmiştir. Peki altın faiz oranları 2019 yılında ne durumdadır ve altına hangi bankalar faiz vermektedir? İşte sizler için altın vadeli hesap faiz getirisi ve ne kadar kazandırır diye soranlar için bu sayfayı hazırladık.

Altın hesabına en yüksek faiz veren bankalar

Altın hesabı, vadeli mevduat hesapları arasında bankalar tarafından müşterilerine sunulmaktadır. Altının yastık altında saklanmasını önlemek ve piyasada hareketlilik oluşturmak amacıyla altın da mevduat  faizi getirisi oluşturmaktadır. Bankalardan vadeli altın hesabı açarak sizde elinizde bulunan altından faiz getirisi sağlayabilirsiniz. Aşağıda sizler için bankaların vadeli altın hesabı faiz getirisi hesaplama için örnek tablolar hazırladık. Bu faiz oranları bankaların sitesinden alınmakta olup, güncel ve 2018 yılına ait bilgiler içermektedir. Diğer yandan bankalar “altın biriktirme hesabı” ve “altın mevduat hesabı” adı altında farklı yöntemlerle altın hesapları sunmaktadır. Yani bankalardan vadesiz altın hesabı veya vadeli altın hesabı açabilirsiniz.

BANKALARI KARŞILAŞTIR: En yüksek faiz veren banka 2019

Bunu da inceleyin: Hoşgeldin faizi veren bankalar

Altın hesabı en yüksek faiz veren banka 2019

Banka Adı  

Altın hesabı faiz oranları

İNG Bank  %2
Denizbank

 

 

 

 

%2,50
Teb  

%2

 

Garanti Bankası %2,75
Odeabank  %2
Akbank  %0,80
Şekerbank  %0,50
Halkbank %0,50
 

Ziraat Bankası

 

%0,75
 

Abank

%2
 

Odeabank

 

 

 

 

%0,90
Şekerbank %0,50
 

Ziraat Bankası

 

 

 

 

%0,75
İş Bankası  %0,75
Burgan Bank  %0,80
QNB Finansbank  %1,50

 

Yukarıda yer alan altın hesap faiz oranları sadece bilgi vermek için paylaşılmıştır. Bankalar faiz oranlarını değiştirebilmekle beraber, ayrıca altın hesapları için Bsmv ve diğer vergiler de kesinti uygulanabilmektedir.

Altına en yüksek faiz veren banka 2019 yılında yukarıda paylaşılmıştır. Sizde bu bankalardan birisini tercih ederek elinizdeki altını vadeli mevduat hesabına yatırabilir ve kısa zamanda altın üzerinden kazanç sağlamaya başlayabilirsiniz. Bunun yanı sıra altını bozdurarak ta bankalardan vadeli hesap açıp para kazanmanız mümkündür. 2019 yılı yüksek faiz veren bankalar sitemizde paylaşılmaktadır. Bu bankaları da inceleyerek mevduat hesaplama ve faiz oranlarına ulaşabilirsiniz.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir