Banka Personel Alımları ve Sınavları 2018

featured

Eğer sizde bir bankacı olarak çalışmak istiyorsanız o halde banka personel alımları 2018 yılı ilanlarına göz atmanızda yarar var. Sizler için banka personel ilanlarını araştırdık.

 

Banka personel alımı 2018 yılı ilanları gün geçtikçe artmaktadır. Bankalarda oluşan boş pozisyonlara gelebilecek yeni bankacılar için yeni ilanlarla personeller aranmaktadır. Eğer sizde bir banka kurumunda bankacı olarak görev almak ve çalışmak istiyorsanız bu sayfayı dikkatli şekilde inceleyin. Ziraat Bankası, Akbank, Garanti Bankası, TEB, QNB Finansbank, Garanti Bankası, İş Bankası ve diğer bankalar banka personel alımları için ilanlar ile yeni personellerini beklemektedir. Sizde bu ilanları takip ederek bir bankaya iş başvurusu yapabilir ve kriterlere uymanız taktirde işe başlayabilirsiniz.

Banka Personel Alımları 2018

Yeni yılın gelmesiyle birlikte iş arayan bankacılar online olarak eleman ilan sitelerine bakmaktadır. Bankalar da hem kendi bünyesinde hem de bu siteler aracılığıyla yeni personel aradıklarını ilan etmektedir. Bizde Kredi Bankalar olarak yeni personel arayan bankaları ve personel ilanlarını tek tek inceleyerek bu sayfayı sizlere sunduk. Eğer bir bankada görev almak ve iyi şartlar altında çalışmak istiyorsanız bu konumuzu dikkatli şekilde inceleyiniz. Sizleri yönlendireceğimiz linkler sayesinde yeni bir iş sahibi olabilir ve “bankacı olmak istiyorum” cümlesini “bankacı oldum” olarak değiştirebilirsiniz.

Yukarıda sizler için hazırlamış olduğumuz Garanti Bankası personel alımları ile İş Bankası personel alımları ilanlarını inceleyebilirsiniz. Garanti Bankası, Garanti Kariyer adı altında kurduğu şirket ile yeni personellerin eğitimini vermekle beraber personel alım ilanlarını da sayfa üzerinden paylaşmaktadır. Kamu bankaları, özel bankalara göre daha  dolgun maaşla çalıştıkları bilinir. İlk olarak kamu bankası memur alımları 2018’e bakarak daha iyi şartlar altında bir iş sahibi olabilirsiniz. Aşağıda ise bankaların ayrı ayrı personel alım ilanlarının olduğu sayfaları paylaştık. Bu sayfalara göz atarak yeni personel alım ilanlarına bakabilir ve online bankacı iş başvurusu yapabilirsiniz.

Ziraat Bankası personel alımları

Kamu bankaları arasında hizmet veren Ziraat Bankası’na memur alımları devam etmektedir. Sizde Ziraat Bankası’nda çalışarak iyi çalışma şartları ve dolgun ücretler ile güzel bir kariyer sahibi olabilirsiniz. Ziraat Bankası personel ilanları 2018 yılı için tıklayın.

Garanti Bankası personel alımları

En iyi çalışma şartlarına sahip olan bankalardan birisi de Garanti Bankası’dır. Garanti Bankası’nda kariyer sahibi olmak isteyenler, bankanın ilanlarının bulunduğu siteye gitmek için tıklayabilir.

Diğer yandan Garanti Bankası maaşları konusuna da bakabilirsiniz.

Akbank personel alımları 2018

Akbank’ta çalışmak ve kariyer sahibi olmak isteyen kişiler için oluşturulmuş Akbank personel ilanları sayfasına gitmek istiyorsanız tıklayın. Akbank’ın kariyer sayfasından tüm ilanlara göz atabilir ve başvuru şartlarına bakabilirsiniz.

Halk Bankası personel alımı 2018

Kamu bankalarından birisi de Halk Bankası’dır. Halk Bankası’nda da iyi çalışma ücreti ve koşulları vardır. Sizde Halk Bankası iş ilanlarına göz atmak için tıklayabilirsiniz. Gideceğiniz sayfa üzerinde Halk Bankası’nın işe alım ilanlarına göz atabilir ve şartları inceleyebilir, iş başvurusu yapabilirsiniz. Bazı dönemlerde açılan iş ilanları için sınavlar düzenlenmekte ve başarılı olan adaylar işe başlamaktadır.

TEB Personel Alımları 2018

2018 yılında yeni personeller arayan Türk Ekonomi Bankası (Teb) ilanlarına göz atmak istiyorsanız tıklayın. Bu ilanların kriterlerine bakarak, iş başvurusu yapabilir ve sınava katılabilirsiniz. Teb Kariyer ile yeni mezunlar, deneyimliler ve üniversite öğrencileri adı altında sınavlar yapılmakta ve başarılı olan kişiler ilgili bölümlere işe alınmaktadır.

Banka iş ilanları 2018

Eğer tek tek bankaların internet sitelerini gezmek istemiyor ve personel ilanlarına tek bir çatı altından göz atmak istiyorsanız aşağıda yer alan adresleri kullanabilirsiniz. Kariyer ve Eleman sayfalarında bazı bankalar işe alım ilanları açmaktadır. Bu ilanlara göz atarak banka personel alımları 2018 yılı için çalışma şartlarına ve tüm bankaların işe alım ilanlarına bakabilirsiniz.

Kariyer üzerinden banka personel ilanları için tıklayın.
Eleman üzerinden banka personel alım ilanları için tıklayın.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir