Bankalardan Satılık İkinci El Araçlar

Bankaların icra ile satışa sundukları araçları bankalardan ihale ile satın alabilirsiniz. İşte tüm bankaların satılık ikinci el araç ilanlarının olduğu adresler.

 İkinci el bir araba satın almak istiyorsanız sizlere yeni bir alternatif olarak bankadan satılık 2. el araçlar önerisinde bulunacağız. Piyasanın altında fiyatlarla satılan bankadan satılık araçlar ile sizde uygun fiyata araba satın alabilirsiniz.

Bankalardan Satılık Araçlar

Bankaların kendi bünyesinde satışa sunduğu araçlar genellikle online ihaleler ile alınmaktadır. Bankanın web sitelerinden ilanlarına ve ilan bilgilerine bakabileceğiniz araçları satın almak istiyorsanız ilgili bankanın şubesine giderek bilgi almalısınız. Genellikle ihaleye girebilmek için %6 gibi bir teminat bankaya yatırılması gerekmekterdir. İşte tüm bankaların ikinci el araç satışı ilanları.

Vakıfbank’tan Satılık 2. El Araçlar

Vakıfbank’tan satılık araçlar için bankaya teminat yatırmanız gerekmektedir. Teminat oranıyla alakalı bilgi almak ve Vakıfbanktan satılık araçlar bakmak için aşağıda yer alan adrese gidebilirsiniz.> Vakıfbank’tan satılık 2. el araç ilanları

Halkbank’tan Satılık 2. El Araçlar

Halk Bankası’ndan satılık ikinci el araç ilanlarına bakarak istediğiniz aracı satın alabilirsiniz. Halkbank’tan icradan ikinci el araçlar listesine bakabilir ve otomobil, ticari gibi araçları satın alabilirsiniz. Halkbank’tan satılık araçlar listesinde bir çok farklı marka ve model bulunmaktadır.
> Halkbank’tan satılık2. el araç ilanları

TEB’den satılık 2. El Araçlar

TEB’den icralık satılık 2. el araçlar arasında bir çok farklı model ve marka araç bulunmaktadır. Teb’den satılık araçlar ilanlarına göz atarak sizde en uygun fiyatlarla araba satın alabilirsiniz. Teminat tutarı hakkında bilgi almak ve ihaleye girmek istiyorsanız aşağıda bulunan araç ilan linkine gidebilirsiniz.
> Teb’den satılık 2. el araç ilanları

Garanti Bankası’ndan Satılık Araçlar

Garanti Bankası’nda da satılık bir çok farklı model ve marka araçlar bulunmaktadır. Sizde Garanti Bankası’ndan satılık araçlar listesine göz atarak en uygun fiyata satılan araçları bulabilir, ihaleye katılabilir ve araçları satın alabilirsiniz. Teminat bedelini öğrenmek ve araçlara göz atmak istiyorsanız aşağıda yer alan adresi kullanabilirsiniz.
> Garanti Satılık Araç İlanları

Ziraat Bankası’ndan Satılık Araçlar

Ziraat Bankası’ndan Satılık Araçlar ile sizde teminatı yatırdıktan sonra ihaleye girip istediğiniz aracı satın alabilirsiniz. Ziraat Bankası bünyesinde pek çok farklı marka ve model araç bulunmaktadır. Ziraat Bankası icradan satılık araçlar listesine göz atmak ve online ihaleye girmek için bankadan şifre ve kullanıcı adı almak gerekmektedir. Araç ilanlarına aşağıda yer alan adresten bakabilirsiniz.
> Ziraat Bankası’ndan Satılık Araç İlanları

QNB Finansbank’tan Satılık Araçlar

QNB Finansbank bünyesinde icra yolu ile el konulan araçları ihale ile satışa çıkarmaktadır. Piyasanın altında fiyatlarla araç almak istiyorsanız Finasbank’ı tercih edebilirsiniz. Finansbank’tan satılık araçlar ile aşağıdaki adresten ulaşabilir ve online ihaleye katılıp araç satın alabilirsiniz.
>Qnb Finansbank’dan Satılık araç ilanları

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir