Halkbank Sim Kart Bloke Kaldırma – 2022 Yeni Yöntemler

featured

Halkbank sim kart bloke kaldırma işlemi ATM’den, Müşteri hizmetlerinden ve diğer yöntemlerle nasıl yapılacağını öğrenebilirsiniz.

Hattınızı farklı bir operatöre taşıdığınızda veya yeni bir numara aldığınızda bankalarda kayıtlı olan cep telefon numaranıza bloke koyulabilir. Bankalarda sim kart bloke işlemi uzun yıllardan beridir uygulanan bir güvenlik önlemidir. Bankalar, müşterilerinin daha güvenilir olarak bankacılık işlemlerine ulaşabilmeleri adına sim kart bloke güvenlik önlemini her zaman uygulamaktadır. Eğer sizin de sim kartınız bloke edildiyse, bu sayfada yer alan bilgilerden yararlanarak Halkbank sim kart bloke kaldırma işleminin nasıl yapıldığını öğrenebilirsiniz.

 

Halkbank Sim Kart Bloke Kaldırma

Halkbank’ta kayıtlı olan cep telefon numaranız, sim kartınızda değişiklik olduğu durumlarda sisteme otomatik olarak işlenmektedir. Güvenlik önlemi olarak uygulanan bu işlem sonrasında müşterinin bankacılık işlemlerine erişimi kısıtlanır. Sim kartınız bloke edildiği anda bankadan SMS alamaz, bankacılık uygulamalarını kullanamazsınız. Bu durumda aşağıda yer alan yöntemleri kullanarak sim kartınıza uygulanan sim kart blokesini hemen kaldırabilir, Halkbank internet veya mobil şubeyi kullanmaya devam edebilirsiniz.

 

Halkbank ATM’den Sim Kart Bloke Kaldırma

  • Halkbank ATM’sine kartınız veya kredi kartınızla giriş yapın.
  • Eğer ekranda sim kart bloke uyarısı geldiyse uyarıya tıklayın.
  • Uyarı gelmediyse Bilgi Güncelleme – Numara Değişikliği adımlarından telefon numaranızı ve operatörü seçerek devam edin.
  • Bilgileri kaydettikten sonra sim kart blokesi kaldırılacaktır.

 

Halkbank Müşteri Hizmetleri Sim Blokesi Kaldırma

0850 222 0 400 numaralı Halkbank müşteri hizmetlerini aradıktan sonra sesli komut sistemine “sim kart bloke kaldırma” diyerek cevap verin. Çağrı merkezine bağlandığınızda mobil işlemler -> Sim bloke işlemleri adımlarını takip ederek SIM kart blokenizi kaldırabilirsiniz.

 

Halkbank Şubesinden sim blokesi kaldırma

Size en yakın Halkbank şubesini ziyaret ederek, hattınıza uygulanan sim blokesini kaldırabilirsiniz. Müşteri yetkilisi aracılığıyla sim bloke kaldırma talep formunu doldurduktan sonra, yetkili sizin operatör ve numaranızı güncelleyecektir. Bu işlemden sonra Halkbank’ta uygulanan sim bloke kısıtlama işlemleriniz kaldırılacaktır.

 

Halkbank numara güncelleme

Akbank sim kart bloke kaldırma

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir