ING Bank Sim Kart Bloke Kaldırma

featured
Bankaların güvenlik önlemlerinden birisi de müşterinin sim kartındaki herhangi bir harekette kartın bloke edilmesidir. Sim blokesi sonrasında müşteri bankacılık uygulamalarını kullanamaz, bankalardan SMS alamaz ve bankanın mobil ve internet bankacılığını kullanamaz. Siz de İNG sim kart bloke kaldırma durumuyla karşılaştıysanız, tek yapmanız gereken bankaya başvuru yaparak sim kart blokenizi güncellemektir. Bunun için İNG ATM’sini, İNG banka şubelerini, İNG müşteri hizmetlerini kullanabilir ve sim kart blokenizi kaldırabilirsiniz.

İng Bank Sim Blokesi Kaldırma

Yapılan çalışma ile ilgili olarak bankalarında bu sisteme geçmesinden dolayı kendi bünyesinde bulunan müşterilerinin 4.5G sistemini kullansada kullanmasada internet ve mobil bankacılık sistemine girebilmeleri adına sim kart blokesi konulmuştur. Yeni yapılan düzenlemeden önce birçok banka müşterilerine uyarı mahiyetinde 1 Nisan’a kadar Sim kartlarını değiştirme uyarısında bulunmuştur. Yapılan bu uyarıyı dikkate alan banka müşterileri herhangi bir sıkıntı yaşamadan bloke kaldırma işlemini yaparak sıkıntısız bir şekilde internet bankacılığı işlermlerini kullanmaya çalışmıştır. Eğer hala 4.5G uyumlu sim kart almayan vatandaşlarımız var ise internet bankacılığı işlemlerini yapamazlar bloke kaldırılmaz. Kart değişikliği yapan vatandaşlarımız için ING Bank Sim Kart Blokesini kaldırmak için bankanın size sunmuş olduğu hizmet kanallarını kullanabilirsiniz.

Mobil’den sim blokenizi kaldırmak için ING Mobil uygulamasından,
“Yardım istiyorum” alanından “SIM Bloke Kaldırma” seçeneğine devam ederek
SIM kart bloke kaldırma işleminizi yapabilirsiniz.

İNG Sim Kart Bloke Kaldırma ATM

İNG Bank ATM’lerini kullanarak sim kart blokenizi hemen kaldırabilirsiniz. İNG Bank ATM’sine kartınızla giriş yaptıktan sonra Bilgi Güncelleme -> Numara Değişikliği menülerini takip ederek numaranızı veya operatörünüzü güncelleyebilir, hattınız üzerindeki sim kartınızın blokesini ATM’den kaldırabilirsiniz.

İNG Müşteri Hizmetleri Sim Bloke Kaldırma

İNG müşteri hizmetleri 0850 222 0 600’ü arayarak sim kartınıza uygulanan blokeyi kaldırabilir, ING mobil bankacılık veya İnternet şubesini kullanmaya devam edebilirsiniz.

Ayrıca size en yakın İNG şubesini ziyaret ederek, kimlik belgenizle beraber müşteri yetkilisinden sim blokesi kaldırma talep formunu doldurabilir, sim blokenizi hemen kaldırabilirsiniz. Başvuru yaptıktan sonra bankada operatör veya yeni numaranız güncellenerek sim kartınız üzerine uygulanan bloke işlemi kaldırılacaktır.

Bankacılık işlemleriniz için sim kart blokesini kaldırmak istiyorsanız en hızlı yöntem bankanın telefon bankacılığıdır. ING Bank müşteri hizmetleri numarası 24 saat hizmet vermekte 0850 222 0 600 numaralı İng Bank müşteri hizmetleri araması yaparak, sesli yönlendirme sistemi sayesinde ING sim kart bloke kaldırma istiyorum şeklinde talepte bulunursanız sim kart blokeniz birkaç güvenlik sorusunun ardından kaldırılacaktır. Bir diğer yöntem ise yakınınızda bulunan ING Bank şubesine giderek sim kart blokesini kaldırmak istiyorum şeklinde dilekçe vermeniz halinde blokeniz kaldırılacaktır.

Ayrıca Akbank sim bloke kaldırma sayfamıza bakarak Akbank müşterilerine özel olarak sim kart blokesi nasıl kaldırılır hakkında bilgileri alabilirsiniz.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir