İş Bankası Kredi Kartı Bloke Kaldırma

featured

Türkiye İş Bankası Maximum kredi kartı kullanan kişiler borcunu ödememesi sonunda karta bloke konulabilmektedir. İş Bankası kredi kartı bloke kaldırmak isteyen kişiler bu sayfada yer alan bilgilerden yararlanabilir.

 

İş Bankası, Türkiye’nin ilk özel bankası olarak hizmetine devam etmektedir. İş Bankası Maximum kart sahipleri bir çok avantajlı kampanyadan yararlanırken, kart ödemesi yapılmazsa geçici yada kalıcı blokeler banka tarafından uygulanabilmektedir. İş Bankası kredi kartı bloke kaldırma işlemlerini ise merak eden kullanıcılarımıza özel olarak bu sayfamızda hazırladık.

İş Bankası kredi kartı bloke kaldırma

Sizde İş Bankası’nın kredi kartını kullanıyorsanız ve kartınıza bloke uygulandıysa zaman kaybetmeden biran önce kart borcunuzu ödemeniz gerekmektedir. Eğer kart borcunuzun dışında bir bloke söz konusuysa İş Bankası müşteri hizmetlerini arayarak bilgi alabilir yada en yakın İş Bankası şubelerine gidebilirsiniz. İş Bankası kart blokesi kaldırma ile ilgili bir yöntem yoktur çünkü borcun tamamının ödenmesinden sonra eğer blokeniz “geçici” ise banka yetkilileri tarafından borç ödendikten sonra 24 saat içerisinde bloke kaldırılacaktır. (Mesayi saatleri içerisinde) Eğer blokeniz bu zaman geçmesine rağmen kaldırılmadıysa İş Bankası müşteri hizmetlerini arayarak gerekli olan bilgiyi alabilirsiniz.

İlgili: Türkiye iş bankası müşteri hizmetleri direk bağlanma

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir