QNB Finansbank Sim Kart Bloke Kaldırma

featured

Telefon operatörünüzü taşıdığınızda muhtemelen bankacılık uygulamaları güvenlik amacıyla uyarı verecektir. Eğer siz de Finansbank sim kart bloke kaldırma işlemini yapmak istiyorsanız, bu sayfamızda yer alan bilgiler neticesinde kartınızın blokesini kaldırdıktan sonra Qnb Finansbank internet bankacılığını kullanmaya başlayabilirsiniz.

Finansbank Sim Kart Bloke Kaldırma

Bankalarda kayıtlı telefon numaranız operatörünüz ile sistemde tanımlıdır. Bundan dolayı hattınızı taşıdığınızda ve yeni bir operatöre geçtiğinizde sim kartınız bloke olabilir. Bu durumda bankaların mobil uygulamasını kullanamaz ve bankalardan SMS alamazsınız. Finansbank sim kart bloke kaldırma çözümü:

QNB Finansbank müşteri hizmetleri 0850 222 0900 ‘ü aradıktan sonra sesli komut sistemine “sim kart bloke kaldırma” diye yanıt verebilir ve sonrasında müşteri temsilcisine bağlanabilirsiniz.

Müşteri hizmetlerine hemen bağlanmak için tıklayın: Finansbank müşteri hizmetleri direk bağlanma

Finansbank ATM’den Sim Kart Bloke Kaldırma

QNB Finansbank ATM’sine kartınızla giriş yapın. Sonrasında Ayarlar’dan Bilgi Güncelleme adımını bulun. Telefon numarası yazan yere tıklayarak telefonunuzu ve operatörünüzü sisteme kaydedin. Eğer bu adımı başarılı bir şekilde tamamlayamıyorsanız en yakın QNB Finansbank şubesine giderek sim blokenizi kaldırabilirsiniz.

Sim kartınızın bloke olmasının başlıca nedeni sizden habersiz bir şekilde birilerinin sizin cep telefonu numaranızı başka bir sim karta kopyalamak suretiyle sizin banka hesaplarınıza ulaşmaya çalışıyor olabilir. Sim kartınızın bloke olmasının temel sebebi bu tür olayların önüne geçebilmek adına Bilişim teknolojileri kurumu (BTK) her ne gerekçe ile olursa olsun sim kart değişikliği yapıldığında bankalara sim kart değişikliği yapıldığına dair uyarı göndermekte ve bankalar bu uyarı doğrultusunda sim kartını bankacılık işlemleri için otomatik olarak kısıtlamakta, bloke etmektedir. Aşağıda yer alan kanalları kullanarak sim kart blokenizi anında kaldırabilirsiniz.

Bütün bankalar, bankacılık işlem güvenliğinizi sağlamak adına sim kartınızı blokeli hale getirdiği için size mobil onay kodu veya bankacılık şifrenizi kısa mesaj ile göndermeyip internet bankacılığına veya mobil bankacılığa giriş yapmaya çalıştığınızda size sim kartınız bloke edilmiştir.”Lütfen sim kart blokenizi kaldırınız”şeklinde uyarı vermektedir.
Finansbank sim kart bloke kaldırma işlemini size en yakın finansbank ATM’sinden veya yakınınızda bulunan finansbank şubesine giderek kaldırabilirsiniz. En zahmetsiz yöntemi ise Finansbank müşteri hizmetleri 444 0 900 veya 0850 222 0 900 arayarak sim kart blokenizi kaldırabilirsiniz.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir