Şekerbank Sim Kart Bloke Kaldırma

featured

Cep teefonunuza ait sim kartınızı değiştirdiğiniz zaman Şekerbank internet bankacılığını kullanamıyorsanız sim kartınıza bloke konulmuştur. Şekerbank Sim Kart Blokesi nasıl kaldırılır çözümüne bakalım.

 

Bankacılık işlemlerinde en sık karşılaşılan problemlerden birisi ise, sim kartın bloke edilmesidir. Gerek sim kart değişikliği yada farklı bir operatöre taşınma sonucunda sim kart banka tarafından bloke edilmektedir. Şekerbank sim bloke kaldırma işlemi nasıl yapılır diye merak edenlere özel olarak bu sayfamızı hazırladık. Aşağıda yer alan bilgilere göz atarak siz de sim kart blokenizi kaldırabilir, Şekerbank internet ve mobil bankacılığı kullanmaya başlayabilirsiniz.

Şekerbank Sim Kart Bloke Kaldırma

İlgili olduğunuz banka sisteminde kayıtlı numaranızla bankacılık işlemlerini gerçekleştiremiyorsanız sim kartınıza bloke konulmuştur gibi uyarı ile karşılaşıyorsanız muhtemelen sim kartınızı 4.5G’ye uyumlu olması için değiştirdiniz veya uygun ve çeşitli tarifeler sunan başka bir gsm operatörüne geçiş yaptığınız için bankalar ve gsm operatörlerinin anlaşmalı çalışmasından dolayı sim kartınızın kopyalanıp için bilgilerinizin kullanılıp hesaplarınıza ulaşılamamasından dolayı  güvenlik amacıyla bloke konulmaktadır. Bütün bankalar, bankacılık işlem güvenliğinizi sağlamak amacıyla sim kartınızı blokeli hale getirdiği için size mobil onay kodu gönderilmemektedir. İnternet bankacılığı veya mobil bankacılığa giriş yapmaya çalıştığınızda size sim kartınız bloke edilmiştir lütfen sim kartınızdaki blokeyi kaldırınız gibi uyarı mesajı verilmektedir.

Böyle bir durum ile karşılaştığınızda Şekerbank müşteri hizmetleri 0850 222 7878 numayı arayarak Şekerbank sim kart blokesini kaldırmak istiyorum şeklinde talepte bulunmanız durumunda birkaç güvenlik sorusunun ardından sesli yanıt sistemiyle sim kart blokeniz kaldırılacaktır. Birdiğer seçenek ise yakınınızda bulunan herhangi bir Şekerbank şubesine giderek Şekerbank sim kart değişikliği istiyorum şeklinde dilekçe vermeniz durumunda sim kart blokeniz kaldırılacaktır. Buradaki belirtilen iletişim kanalları haricinde, e-posta, SMS veya telefonla yapılan aramalarla sizden bilgi talep eden kişilere itibar etmeyin.

Ayrıca Akbank sim bloke kaldırma sayfasına da göz atarak, Akbank sim kart değişikliği sonucunda oluşan blokeyi kaldırma yöntemini de öğrenebilirsiniz.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir