TEB Sim Kart Blokesi Kaldırma (Cepteteb)

Günümüzde internet bankacılığı ve mobil bankacılığı çerçevesinde yapılan güvenlik düzenlemeleri sebebiyle, sim kart değişikliği ve operatör değişikliği durumda, kartınız bloke edilebiliyor. Kart ve operatör değişikliğini bankaya iletmediğiniz takdirde kartınız uzun saatler bloke kalabiliyor. Teb sim kart blokesi kaldırma konusunda paylaştıklarımızı okuyarak, bloke sürenizi kısaltabilirsiniz. Bu sayede elektronik ortamlardan banka işlemlerinizi gerçekleştirebilir, zaman kazanabilirsiniz. 1 nisan 2016 tarihinden itibaren 4.5G teknolojisine geçişle birlikle pek çok vatandaşımızın kartları bloke olarak mağdur oldu. 4.5G’ye uyumlu olmayan telefon ve sim kartları nedeniyle çoğu vatandaşımız operatör ve kart değişikliği yaptı. Lakin, bu durumda kartlar bloke edildi. Yani elektronik ortamlardan banka işlemlerini gerçekleştiremez oldular. Bizler de vatandaşlarımızın mağduriyetini önlemek için Teb sim kart blokesi kaldırma konusuna değindik. Yazımızın devamında sim kart blokesi ile ilgili merak ettiklerinizi bulabilirsiniz.

TEB sim kart bloke kaldırma

Gelişen teknoloji ile birlikte ülkemiz artık 4.5G hizmetini kullanmaya başladı. 4.5G yüksek hızda mobil internet özelliği için pek çok vatandaşımız, bu teknolojiye uyumlu olsun diye telefon ve operatör değişikliği yapıyor. Lakin, bu değişiklik durumunda banka kartı bloke ederek internet ve mobil bankacılığa girişi engelliyor. Yani kartınız bloke oluyor. Değişikliği bankaya iletmediğiniz takdirde banka internet ve mobil bankacılık için gerekli olan tek kullanımlık şifreleri eski numaraya gönderiyor ve siz sisteme giriş yapamıyorsunuz. Sisteme kolaylıkla giriş yapmak ve mağdur olmamak için teb sim kart kart blokesi kaldırma konusunu araştırdık.

Teb bankası müşterileri bahsettiğimiz gibi bir mağduriyet yaşarsa, aşağıdaki yolları izleyerek sim kart blokelerini kolaylıkla kaldırabilirler.
  • CEPTETEB İnternet Şubesi’ne girişte kart bilgileriniz ile,
  • Çağrı merkezi üzerinden kart ve kişisel bilgileriniz ile,
  • teb.com.tr / Anında Şifre adımından yeni şifre alarak,
  • TEB Şubelerinden SIM kart blokenizi kaldırabilirsiniz.
  • Teb Müşteri Hizmetlerinden bloke kaldırma: 0850 200 0666

TEB Sim Blokesi Kaldırma Adımları

  1. Cepteteb mobil uygulamasını açın.
  2. Parola yanında yazan AL/UNUTTUM butonuna tıklayın.
  3. Kredi Kartı / Banka Kart Bilgileri Kullanarak butonuna tıklayın.
  4. Kart bilgilerinizi, kart şifrenizi ve bankada kayıtlı cep telefon numaranızı yazarak DEVAM butonuna tıklayın.
  5. İstenilen bilgileri girin ve işleme devam edin.
  6. Sim kart blokenizi kaldırarak tekrardan SMS ile iletilen yeni parolanızla giriş yapabilirsiniz.

TEB sim kart blokesi nasıl kaldırılır?

CEPTETEB internet şubesine girişte kart bilgilerinizle yeni şifre alarak sim kart blokezi kaldırabilirsiniz. Bunun için Cepteteb uygulamasını cep telefonunuza indirin ve uygulamayı açarak “yeni şifre al” butonuna tıklayarak yeni şifre oluşturun ve Cepteteb’e giriş yapın.

Müşteri hizmetlerinden TEB sim blokesi kaldırma?

0850 200 0 666 numaralı TEB müşteri hizmetlerini arayarak kart ve kişisel bilgilerinizle giriş yapıp müşteri hizmetlerine bağlanarak sim kart blokenizi kaldırabilirsiniz. TEB müşteri hizmetleri direk bağlanma sayfasından destek alabilirsiniz.

TEB şubesinden sim blokesi nasıl kaldırılır?

TEB şubesine giderek müşteri temsilcisinden kimlik belgenizle sim blokesi kaldırma dilekçesi vererek anında sim blokenizi kaldırabilir, internet şubesini kullanmaya devam edebilirsiniz.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir