Denizbank Hesap Açma (İnternetten Hesap Açın)

featured

Denizbank hesap açma yöntemlerine bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Siz de Denizbank’tan vadesiz hesap açarak bankacılık işlemlerinizi yapabilirsiniz.

 

Siz de Denizbank’tan vadesiz hesap açarak internet bankacılığını aktif edebilir, Denizbank internet şubesinden tüm bankacılık işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz. Denizbank hesap açma işlemini bir çok kişi merak etmektedir. Bu sayfamızda Denizbank’tan hesap açmak için başvuru yollarının ne olduğunu açıkladık. Aşağıda yer alan başvuru kanallarını kullanabilir ve Denizbank’tan hemen bir vadesiz hesap açabilirsiniz.

Denizbank Hesap Açma
Vadesiz veya vadeli TL hesap açmak istiyorsanız başvuru yapmanın en güvenli yolu en yakın Denizbank şubesine gitmek olacaktır. Sadece kimlik belgenizle beraber Denizbank şubelerine gidebilir, müşteri temsilcileri aracılığıyla hesabınızı açtırabilirsinizz. Bir kaç dakika içerisinde siz de hesap açarak kullanmaya başlayabilirsiniz. İnternet üzerinden kolaylıkla Denizbank hesabınızı açabilir, anında kullanmaya başlayabilirsiniz. İşte Denizbank hesap açma yöntemi:

  • İlk olarak Denizbank mobil uygulamasını cep telefonunuza yükleyin.
  • MobilDeniz’i açtıktan sonra giriş ekranında yer alan “müşteri ol” butonuna tıklayın.
  • Kimliğinizi doğruladıktan sonra müşteri temsilcisiyle görüntülü görüşme yapacaksınız. Görüntülü görüşme sonrasında Denizbank hesabınız anında açılacaktır.

 

Yeni kimliğe ve NFC özellikli cihaza sahip müşterilerimizin, kimlik doğrulaması ve müşteri temsilcimizle görüntülü görüşme sonrasında hemen hesabı açılır ve işlem yapmaya başlar.

** Yeni kimliğe sahip, NFC özellikli cihaza sahip olmayan müşterilerimizin hesapları adrese gelecek kurye ile yapılacak kimlik doğrulamasından sonra açılır.

** Eski kimliğe sahip olan müşterilerimizin cihazlarının NFC özelliğine bakılmaksızın, adreslerine gelecek kurye ile yapılacak kimlik doğrulamasından sonra hesapları açılır.

 

Diğer bankalar: Bankaya gitmeden hesap açma

DENİZBANK İNTERNET HESABI AÇMA
Denizbank’ın internet şubesini kullanabilmeniz için ilk olarak Denizbank’tan vadesiz hesabınızı olması gerekmektedir. Denizbank vadesiz hesap açtıktan sonra, Denizbank internet şubesine (https://www.denizbank.com) girdikten sonra sağ üst menüde bulunann “Giriş” butonuna basabilir, Denizbank internet şubesini kullanmaya başlayabilirsiniz. 7 gün 24 saat kullanabileceğiniz intenet şubesinin yanı sıra Denizbank mobil uygulamasını akıllı telefonunuza indirerek, işlemlerinizi mobilden de gerçekleştirebilirsiniz. Denizbank internet bankacılığını kullanabilmeniz için gerekli bilgilendirmeyi buraya tıklayarak inceleyebilirsiniz.

Ayrıca Denizbank müşteri hizmetleri numarası 444 0 800 veya 0850 222 0 800 numalarını 7/24 istediğiniz zaman arayabilir, Denizbank hesap açma, para transferi, ödeme işlemleri, başvuru işlemleri ve diğer bankacılık işlemleri hakkında gereken desteği alabilirsiniz.

Vakıfbank hesap açma
Akbank hesap açma

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir