Denizbank Konut Kredisi Faiz Oranları 2022

featured

Denizbank konut kredisi faiz oranları 2022 yılında güncellendi. Bu sayfada Denizbank ev kredisi hesaplama örneklerine ulaşabilirsiniz.

 

Denizbank konut kredisi faiz oranları için; Denizbank 1938 yılında gelişme gösteren Türk denizcilik sektörüne finansman olmak amacıyla bir devlet bankası olarak faaliyete başlamıştır. 1997 yılında Zorlu grubu tarafından satın alınan Denizbank avrupanın önde gelen finans şirketlerinden Dexia’yı ekim 2006 yılında satın almıştır.

Denizbank Konut Kredisi Faiz Oranları 2022

2022 yılı Ocak ayı itibariyle Denizbank konut kredisi faiz oranları %2,40 olarak güncellenmiştir. Aşağıda Denizbank konut kredisi hesaplama maliyet tablosuna göz atabilirsiniz.

 

Denizbank 150.000 TL konut kredisi hesaplama

Vade Faiz Oranı Yıllık Maliyet Oranı Aylık Taksit Toplam Geri Ödeme
120 Ay %2,40 %33,71 3.822 TL 461.204 TL
60 Ay %2,40 %34,10 4.743 TL 287.150 TL
36 Ay %2,40 %34,66 6.270 TL 228.272 TL

 

Hesapla: Denizbank konut kredisi hesaplama

 

Denizbank konut kredisi faiz oranlarını merak edenler ve Denizbank’tan konut kredisi kullanmak isteyenler için bu konuyu hazırladık. Denizbank’ın müşterilerine sunmuş olduğu kampanyaları yine sitemiz aracılığıyla öğrenebilirsiniz. Denizbank teknolojiyi son derece hızlı kullanan ve müşteri odaklı çalışan banka kuruluşları arasında yer almaktadır. Denizbank’ın son dönemlerde yaptığı reklamlarla birlikte de müşteri sayısını artırmıştır. Denizbank konut kredisi kampanyası düzenlemektedir. Bu kampanya kapsamında hayalindeki evi konut kredisi kullanarak sahip olmak isteyenler için; konut kredilerinde normalde en fazla %80’i kredilendirilmektedir. Bu aşamada belli bir birikiminizin olması gerekmektedir. Ancak bu kampanya kapsamında bununla beraber Denizbank Konut Kredisi ile beraber ev satın almak isteyenlere ekspertiz değerinin tamamını konut kredisi olarak sunmaktadır. Denizbank %100 konut kredisi kampanyası ile müşterilerine %100 kredi imkanı sunmaktadır. Ancak bu kredi kampanyası kapsamında Denizbank’ın bir şartı bulunuyor. Bu krediyi kullanmak isteyen kişilerden başka bir evi ipotek göstermeleri isteniyor. Eğer kişinin evi yoksa 3. bir kişiden ipotek tahsis edilebiliyor. Denizbank’ta konut kredisi faiz oranı güncel olarak %2,40 olarak gözükmektedir.

Denizbank’tan konut kredisi kullanmak isteyenler için Denizbank’ın internet sitesi üzerinden hesaplama yapabilirler. Böylece güncel verilerden yararlanabilir ve güncel faiz oranlarını karşılaştırarak en uygun faizli bankadan konut kredisi kullanabilirsiniz. Denizbank konut kredisi hesaplama aracı ile sizde anlık verilerle bütçeniz doğrultusunda en uygun evi satın alabilirsiniz. Hatırlatmak gerekirse, bankalardan konutun değerinin %80’ine kadar konut kredisi kullanabilirsiniz. Denizbank konut kredisi kampanyası ile konut sahibi olacaklara farklı avantajlar sunmaktadır. Konut değerinin %100’üne kredilendirme yapabilen banka; 300 aya varan vade seçenekleriyle beraber %0.89’dan başlayan uygun faiz oranlarıyla beraber krediyi sunmaktadır.

Denizbank konut kredisi faiz oranları bu yıl düşürülmüştür. Her zaman müşterilerinin yanında olan banka, Denizbank konut kredisi başvurusu yapmak isteyenlere bir sonraki makalemizde Denizbank konut kredisi başvurusu kanalları olarak yayınlayacağız. Denizbank konut kredisi faiz oranları 2017 araştırmamız bu şekildedir. Konut kredisi kampanyalarına hızlı şekilde ulaşmak istiyorsanız Kredi Bankalar web sitemizi Facebook ve Twitter’dan takip edebilirsiniz. Bu verilerden yararlanarak sizde Denizbank konut kredisi kullanabilir ve hayalinizdeki konutun sahibi olabilirsiniz.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir