Denizbank Taşıt Kredisi Faiz Oranları

featured

Denizbank Taşıt Kredisi faiz oranları 2018 araştırması yapan kişiler için net bilgilere ulaştık. Denizbank taşıt kredisi hesaplama ve bilgilere bu konudan ulaşabilirsiniz.

 

Denizbank taşıt kredisi faiz oranları 2018 yılında araştırmamızı sizler için hazırladık. Denizbank 1938 yılında gelişme gösteren Türk denizcilik sektörüne finansman kaynağı sağlamak amacıyla bir devlet bankası olarak hizmete başlamıştır. 1997 yılında Zorlu grubu tarafından satın alınan Denizbank avrupanın önde gelen finans şirketlerinden Dexia’yı ekim 2006 yılında satın almış ve büyümeye devam etmektedir.

Denizbank Taşıt Kredisi Faiz Oranları

Denizbank taşıt kredisi nasıl alınır sorusu için faiz oranlarını merak edenler ve Denizbank’tan taşıt kredisi çekmek isteyen kişiler için bu konuyu hazırladık. Denizbank’ın müşterilerine sunmuş olduğu kampanyalarla birlikte yine sitemiz kredi bankalar aracılığıyla öğrenebilirsiniz. Denizbank teknolojiyi çok iyi kullanan ve müşteri lerine sunan banka kuruluşları arasında yer almaktadır. Denizbank’ın son dönemlerde yaptığı reklamlarla birlikte de müşteri sayısını artırmış ve büyümeye devam etmiştir.

Denizbank Taşıt Kredisi Kampanyası

Denizbank’ın uygun faiz oranları ve 48 aya varan vade seçenekleriyle araba sahibi olmak isteyenlere kredi imkanı sunmaktadır. Denizbank taşıt kredisi kaç yaşa kadar çıkar diye soranlar için ise araştırmamızın devamında bulabilirsiniz. Denizbank taşıt kredisi özellikleri arasında dikkat çeken bir tanesi ise 3 ay ertelemeli kredi leriimkanı sunmasıdır. %1,31 faiz oranları ve 48 aya varan vade seçenekleriyle birlikte Denizbank’tan sıfır ya da ikinci el taşıt kredisi başvurusu yapabilirsiniz.

Denizbank Taşıt Kredisi Faiz Oranları

Denizbank taşıt kredisi ile sıfır ya da ikinci el araba satın almak isteyenler için %1,31  faiz oranıyla kredi imkanı sunmaktadır.  Ayrıca araç kredilerinde arabanın değerinin %70’ine kadar kredi verilebilmektedir. Diğer yandan ikinci el taşıt kredisi çekmek isteyenler Denizbank taşıt kredisi yaş sınırı sorusunu sormaktadır. Denizbank’ta binek araçlarda 5 yaşına kadar, ticari araçlarda 3 yaşına kadar kredi imkanı sunmaktadır.

Kobilere Özel Taşıt Kredisi Denizbank’ta

Ayrıca Kobilere özel olarak taşıt kredisi imkanı sunan Denizbank, 60 aya varan vade seçenekleri ve aracın kasko değerinin %75’ine kadar kredi imkanı sunmaktadır. Ayrıca Denizbank’ta taksi plakası alım kredisi, otobüs alım kredisi, servis minibüs alım kredisi gibi pek çok alanda taşıt kredisi verilmektedir. Denizbank taşıt kredisi faiz oranları 2018 yılında uygun olarak sizlere sunulmaktadır. Bu faiz oranlarından yararlanarak sizde Denizbank taşıt kredisi başvurusu yapabilir ve anında istediğiniz arabayı satın alabilirsiniz. Denizbank’a taşıt kredisi başvurusu yapmak istiyorsanız alacağınız aracın ruhsat fotokobisi ve kimlik belgenizle beraber banka şubelerine gidebilirsiniz.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir