Akbank Artı Para Limit Arttırımı

featured

Akbank ek hesap başvurusu yaparak siz de bu sayfadan Akbank ek hesap limit arttırma işlemi genellikle limiti yetersiz bulan kişiler tarafından talep edilmektedir.

 

Türkiye’de en çok tercih edilen bankalarından birisi olan Akbank, müşterilerine her zaman nakit desteğinde bulunmak için artı para ile hizmet vermektedir. Akbank artı para limit artırımı, ek hesabını yetersiz bulan ve daha yüksek nakite ihtiyaç duyan kişiler tarafından istenmektedir. Peki Akbank’ın ek hesap limiti nasıl artar ve faiz oranları nedir, masrafları nelerdir?

AKBANK EK HESAP LİMİT ARTTIRMA

Akbank’ın ek hesabını kullanıyor ve limitini yetersiz mi buluyorsunuz? O halde sizde limit yükseltme talebinde bulunmak istiyorsanız, “444 25 25” numaralı müşteri hizmetlerini arayabilir veya en yakın Akbank şubesine giderek limit artırım talebinde bulunabilirsiniz. Ayrıca Akbank’ın internet şubesi üzerinden de (https://www.akbank.com) attırım talebi yapabilirsiniz. Akbank ek hesap limiti ise yine kredi kartlarında olduğu gibi kişinin geliri ve kredi notuna göre yükseltilmektedir. Eğer geçmiş ödemelerinizi düzenli yapmışsanız ve kredi notunuz iyi seviyede yer alıyorsa, istediğiniz miktar aylık gelirinizin çok yüksek bir katına denk gelmiyorsa arttırım talebiniz değerlendirilir ve kısa zaman içerisinde onaylanır. Akbank artı parada kullanılan miktar gününde ödenmezse hesabınıza bloke konulabilir ve ödemelerinizi yapmamanız durumunda (yaklaşık 3 ay sonra) avukatlık olabilirsiniz. Bu nedenle kredi ve kredi kartı ödemeleri gibi artı para’nın da ödemelerini gününde yapmanızı öneririz.

Akbank Ek Hesap Başvurusu

Akbank artı parayı kullanmak isteyen kişiler, Akbank müşteri hizmetlerini arayarak, Akbank banka şubesine giderek, Akbank’ın internet şubesinden yada mobil şubesinden ek hesap başvurusu yapabilirler. Siz de ek hesap başvurusu yaptıktan hemen sonra başvurunuza onay gelirse, ek hesabınızı kullanmaya başlayabilirsiniz. Akbank ek hesap limit artırımı yapmak için çağrı merkezini arayacaksanız sizlere önerimiz Akbank müşteri hizmetleri direk bağlanma sayfasına bakarak, müşteri hizmetlerine anında bağlanabilirsiniz.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir