İş Bankası Ek Hesap Başvurusu (Günlük Faiz Oranı KMH)

featured

İş Bankası ek hesap başvurusu yaparak siz de Kredili Mevduat Hesabı açabilir ve günlük faiz ile eksi bakiyeyi kullanabilirsiniz.

 

Bankalarda kullanılan kredili mevduat hesapları bir çok kişi tarafından ek hesap, elma bakiye, eksi bakiye, günlük faizli hesap olarak da adlandırılabilmektedir. İş Bankası ek hesap başvurusu yaparak siz de banka kartınızda para olmasa bile alışverişler yapabilir, nakit çekimi yapabilir, fatura ödemesi ve bir çok işlemi gerçekleştirebilirsiniz. Bu sayfamızda başvuru kanallarının yanı sıra faiz oranlarını ve başvuru şartlarını sizler için hazırladık.

İş Bankası Ek Hesap Başvurusu

Bankalarda aslında uzun zamandır kullanılan kredili mevduat hesapları, bir çok kişinin haberinin olmamasından dolayı pek rağbet görmüyordu. Ancak bankaların ortak olarak oluşturdukları tanıtım reklamlarıyla beraber artık herkes tarafından kullanılır hale geldi. Bankanızda eksi hesabı aktif ederseniz hesabınızda para olmasa bile nakit çekim, alışveriş, para transferi, fatura ödemeleri, tl yükleme işlemleri gerçekleştirebilirsiniz. Ek hesaptan sadece şans oyunları ödemeleri yapılamaz, bu Bddk tarafından alınan bir karara göre yasaklanmıştır. Yani 1000 TL’lik bir KMH limitiniz var ve hesabınızda hiç para yoksa nesine.com gibi iddaa yani şans oyunu sitesine bakiye atamazsınız. Bunun dışında yukarıda saydığımız tüm işlemler kredili mevduat hesabınızdan gerçekleştirebilirsiniz.

1. İnternet şubesinden: Siz de Türkiye İş Bankası internet şubesine (https://www.isbank.com.tr) giriş yaptıktan sonra hesaplarım – ek hesap başvurusu (kmh başvurusu) sayfasına girerek kolaylıkla ek hesap başvurunuzu bankaya iletebilirsiniz.
2. Müşteri hizmetlerinden: 0850 724 0 724 numaralı İş Bankası müşteri hizmetleri çağrı merkezini istediğiniz zaman arayarak başvurunuzu yapabilirsiniz.
3. Banka şubesi: En yakın İş Bankası şubesine giderek müşteri temsilcisinden hemen başvuurnuzu gerçekleştirebilirsiniz.
4. Mobil şubeden: İşCep mobil uygulamasını akıllı cep telefonunuza indirdikten sonra, uygulamaya giriş yaparak kolaylıkla başvurunuzu bankaya iletebilirsiniz.

İş Bankası Ek Hesap Faiz Oranı

İş Bankası ek hesabınızı aktif ederek, kullandığınız paranın faizini kullandığınız gün sayısı kadar ödersiniz. Vadesiz TL hesabınızda kullanabileceğiniz ek hesabınıza aylık %2,02 faiz işleyecektir. Yani aşağıdaki hesaplamalara göz atarak faiz oranlarını net olarak karşılaştırabilirsiniz. Bankalarda kullanılan ek hesaplar 1 aya yani 30 güne kadar kullanılmakta, 30 gün sonra borcun hesaba yatırılması gerekmektedir.

Siz de bu sayfamızda yer alan bilgilere göz atarak İş Bankası ek hesap başvurusu yapabilir, kredili mevduat hesabınızı aktifleştirerek hesapta para olmadan da eksi bakiyenizi istediğiniz gibi kullanabilirsiniz.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir