Kredili Mevduat Hesabı Nasıl Açılır (Eksi Hesap)

Acil nakit ihtiyaçlarınızı, bankaların sunmuş olduğu çeşitli hizmetlerden yararlanarak karşılayabilirsiniz. Kredili mevduat hesabı nasıl açılır diye merak eden vatandaşlarımız, sayfamızdaki bilgileri okuyarak nakit ihtiyaçlarına son verebilirler.

 Günümüzde belirli bir faiz oranından yararlanarak nakit para çeken ya da kartıyla harcama yapan vatandaşlarımızın sayısı oldukça fazla. Bankalar da, kredili mevduat hesabı ile vatandaşların nakit ihtiyacına son veriyor. Sayfamızdaki bilgilere göz atarak, kredili mevduat hesabı nasıl açılır konusunda bilgi sahibi olabilirsiniz. ‘Kmh’ adıyla bilinen kredili mevduat hesabı farklı şekillerde adlandırılabiliyor. Gelin, hep birlikte kredili mevduat hesabı hakkında merak edilenleri inceleyelim. Siz de hesabınızda para olmasa bile eksi bakiyeden kullanabilmeniz için KMH (Kredili Mevduat Hesabı) aktif etmeniz gerekmektedir.

 

Banka eksi hesap nasıl açılır
Avans hesabı, açık hesap ya da ek hesap olarak adlandırılan kredili mevduat hesapları, vatandaşlara büyük kolaylık sağlıyor. Adından da anlaşılacağı gibi, bankalar tarafından müşterilerine verilen ek hesaba ya da avansa kredili mevduat hesabı denmektedir. Sizler de, sıkıntılı günlerinizde veya nakit ihtiyacınız olduğunda kredili mevduat hesabından yararlanabilirsiniz. Bir çok kişi banka kartı eksi bakiye nasıl açılır diye merak etmektedir. İşte aklınıza gelebilecek tüm detayları araştırarak sizler için hazırladık.
Maaş aldığınız bankadan ya da müşterisi olduğunuz bir bankadan kredili mevduat hesabı (KMH) açtırmanız mümkündür. En kolay ve kısa sürede kredili mevduat hesabı açtırmak istiyorsanız, maaş aldığınız banka şubesine gidebilirsiniz. Maaş aldığınız bankadan değil de, başka bir bankadan kredili mevduat hesabı açtırmak isterseniz, o bankada herhangi bir hesabınızın olması gerekiyor. Hesabınızın olmadığı bir bankaya kredili mevduat için başvuru yapamıyorsunuz. Kredi kartı kullanmayan vatandaşlarımız da, ödemelerini kredili mevduat hesabından gerçekleştirebilirler. 

İstediğiniz bankaya kredili mevduat hesabı için başvuru yaptıktan sonra kredi notunuz incelenir. Kredi notunuzun iyi olması durumunda, kredi limitiniz banka tarafından belirlenir ve mevduat hesabınız açılmış olur. Kredili mevduat hesabınızın limitini değiştirmek isterseniz, bankaya başvuru yapmanız yeterli olacaktır. Şunu unutmamanız gerekiyor ki, kredili mevduat hesabının faizleri çok yüksektir. Bu durumda mevduat hesabı, sürekli kullanım için uygun bir hesap değildir. Zor durumda, nakit ihtiyacınız olduğunda kullanmanızı tavsiye ederiz. Kredili mevduat hesabı nasıl açılır diye merak eden vatandaşlarımız, paylaştıklarımızı dikkatlice okuyarak, maaş aldıkları bankadan kredili mevduat hesabını açtırabilirler. Kredili mevduat hesaplarının faiz oranları yüksek olduğu için başvuru yapmadan önce, bankaların hesaplarını detaylı şekilde incelemenizi öneririz.  Faiz oranlarını, ek ücretleri öğrenerek uygun bulduğunuz bankadan kredili mevduat hesabı açtırabilirsiniz.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir